Maya má novou desku i syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Maya má novou desku i syna!

Nora Grundová se nechala na nové album Mayai Skrývaný vyfotit jen dva týdny před porodem.
Nora Grundová se nechala na nové album Mayai Skrývaný vyfotit jen dva týdny před porodem.

PRAHA – Zpěvačka projektu Maya Nora Grundová (31) se těší na dvojité křtiny! Nyní jí totiž vyšlo třetí album Skrývaný a právě v době, kdy se disk lisoval, se jí narodil zdravý syn Elia Charles Collard.


Na obalu alba je ovšem Nora vyfocená ještě s holým velkým bříškem.

„Fotili jsme asi dva týdny před porodem. Design obalu jsme dělali den před porodem a korektury jsem zvládla už v porodnici,“ usmívá se Nora. Ta nyní právě píše scénář pro klip, který bude režírovat její přítel Anthony Collard. Nový disk Mayai je stejně jako předchozí alba Stín andělů a Zprávy z budoucnosti z dílny autorské dvojice – skladatele Darka Krále a textaře Adama Suchého. Všech čtrnáct skladeb je označeno jako zastavení a je v podstatě takovou křížovou cestou či křesťanským manifestem. O křesťanství na albu ale nenajdete ani zmínku! „Je to jen inspirace, neznám prostě větší témata, než jsou přátelství, matka, smrt…“ říká skladatel Darek Král.

Pilotní singl Skrývaný již rotuje v éteru. Vzhledem k tomu, o čem je, a vzhledem k těhotné zpěvačce na obalu desky s tajemným mužem v pozadí se zdá, že skrývaných významů bude v tomto hudebním počinu ještě víc. „Sloky ve skladbě Mandylion totiž upozorňují na tajemství, které má prozradit refrén – v něm však uslyšíte slova, která jen stěží připomínají nějaký pozemský jazyk a na esperanto to také nevypadá,“ přiznává s tajemným úsměvem Nora Grundová.


Autor: Miroslav Graclík
Foto: Universal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.