Rakovina v Prostřeno! Hanka (58) opustila natáčení v sanitce...Jak je na tom dnes? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rakovina v Prostřeno! Hanka (58) opustila natáčení v sanitce...Jak je na tom dnes?

Šubové, která bojuje s rakovinou, se udělalo během natáčení špatně.
Šubové, která bojuje s rakovinou, se udělalo během natáčení špatně. (Foto FTV Prima)

Z natáčení Prostřeno! rovnou do špitálu! Hanka Šubová (58), která před svými soupěři tajila rakovinu, se během pátečního dílu zhroutila a musela být několik dní hospitalizovaná. I když v nemocnici podstoupila sérii zákroků, stále na tom není dobře.

„Z toho pátku si nepamatuji vůbec nic,“ svěřila soutěžící, která bojuje s rakovinou lymfatických uzlin. Šubové bylo během posledního dne neustále špatně, ostatním však nechtěla přiznat, jaká nemoc ji trápí. Nakonec se její stav natolik zhoršil, že jí hostitelka Jana Jakubíčková (67) musela zavolat sanitku.

Nová přítelkyně
„Teď se můj stav trochu stabilizoval, protože jsem měla ještě jeden zákrok,“ prozradila, že podstoupila minimálně dvě operace. „Ne, že bych se cítila dobře, jsem stále unavená, ale nechci se o tom bavit a doufám, že to bude dobré,“ dodala Hanka.

Přestože jí všichni před kamerou během jejího zhroucení slibovali, že ji navštíví, svá slova dodržela pouze soupeřka Eva Telvaková (45). Ta už přes dvacet let pracuje jako sanitářka ve Vinohradské nemocnici a osud Hanky jí nebyl cizí. Navštívila ji v Nemocnici Na Bulovce, kde nějakou dobu ležela. „Mrzelo mě, že se nikdo neozval, jen ta Evička. S tou jedinou se scházíme, je to kamarádka,“ svěřila paní Hana, která se i tak rozhodla se svými soupěři setkat a dorazila na natáčení Prostřeno! Poslední večer, které můžete sledovat už dnes v 17.50 na FTV Prima.

Drsná kritika a slzy
Od své soupeřky Jany Jakubíčkové si musela Hanka vyslechnout během shledání jen samé výčitky. „Já bez těch 50 tisíc přežiju, ale myslím, si, že to mohlo dopadnout jinak, takže je to částečně dost tvoje vina,“ řekne Jana bez servítků. Má totiž pocit, že Šubová svým kolapsem vše pokazila. „To jak to v tom pokoji vypadalo po té příhodě. Ručníky mokrý, lavor na podlaze. Nejsem tak bohatý člověk, abych měla na to předělávat znova podlahu,“  ozčiluje se v dnešním díle Jana, jejíž slova nemocnou soutěžící doženou k slzám.



Přečtěte si
ellenic
16. 10. 2016 • 14:36

pavucinka Zabojovat ve smyslu napíšu dvakrát své jméno, abych vyhrála 10 000 Kč, a ještě si potom všem sama sebe vážit . Trochu ujeté, ale když myslíš. Paní Hana ze sebe udělala člověka, který myslí spíše více na sebe. A k její dceři, chtělo by to změnit pohled na vlastní život, odbourat ty desítky kilogramů navíc a postavit se na vlastní nohy .

-bello-
15. 10. 2016 • 19:34

mrdnikateli, prej máte mejdan s eisenbiergem a budete vočumovat přes víkend Aničku Slováčkovou. Máš s sebou dost koblih? O ničem jiným to totiž u vás dvou nebude

-bello-
15. 10. 2016 • 19:10

ararat tak fajn, kdy můžeme začít s integrály ? Předtím sem okopči státní maturu z matiky na gymplu ! , z doby kdy školy byly ještě školami. Nerada bych s nějakým polenem z Ostravy ( ararat to jako s tebou ztratila mládí

-bello-
15. 10. 2016 • 19:05

Tak já jsem si to prvně v životě pustila, abych věděla jaký drámo! Lidi, u toho se nedá, nedá vydržet !!!! a kdo tohle dokáže, je buď po lobotomii nebo ararat . Ty účinkující jsou tlustý jak měchy, " kolaps" si představuju jinak , ne že ženskou s horečkou odveze rychlá a za sebe říkám , v životě bych nedala do pusy štrůdl, který by mi krájel někdo s tak odhaleným vykrojeným podpažím.Představa jak mi padaj na kousky kapky potu , fuj! jo jo, jsem cimprlich a jiný to nebude.

drobenakulata
15. 10. 2016 • 17:13

Ja bych spise rekla ze Janina potrebuje poradne procistit ten jeji upoceny pekac

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.