Soutěžící Hanka (58) z Prostřeno: Tajila štábu rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soutěžící Hanka (58) z Prostřeno: Tajila štábu rakovinu!

Poté, co vyjde pravda najevo, se Hanka rozbrečí.
Poté, co vyjde pravda najevo, se Hanka rozbrečí. (Foto FTV Prima)

Pořádné drama se odehraje v Prostřeno!. Bývalá prodavačka Hanka Šubová (58) celý týden soupeřům tajila svůj zdravotní stav. Jenže v dnešním díle jí stoupne teplota, dostane třes, a když jí zavolají záchranku, musí s pravdou ven: Mám rakovinu!

K jednomu z emočně nejvypjatějších momentů kulinářské show se dlouho schyluje. Hance není od začátku pořadu dobře, ovšem nad svými problémy krčí rameny. „Bude to dobrý, je to jen nějaká chřipka,“ říká. Pak dostane čtyřicítky horečky. „Už to nešlo, byla malátná, na omdlení, usínala u stolu,“ popisuje jedna ze soutěžících Eva Telvaková (45).

Smutná pravda
Hostitelka Jana Jakubičková (68) tak Hance zavolá záchranku. „Mám rakovinu lymfatických uzlin,“ prozradí záchranářům. A soupeři jsou v šoku. Nepřidá jim ani Hančin zoufalý pláč. „Bojím se, že už vás nikdy neuvidím,“ štká vážně nemocná žena, až jí čtveřice soutěžících slíbí, že se za ní do nemocnice přijdou podívat.

Její hazardování se zdravím ale nechápou. „Řekla nám, že se do soutěže přihlásila, protože chtěla, aby na ni její děti měly památku. Nejsem si jistá, jestli je tohle ta správná památka,“ komentuje to Eva, když Hanku odvezou.



Přečtěte si
elzbet1
15. 10. 2016 • 01:43

No tu horečku bych ještě v akutní fázi brala,ale přesně: proč jde to takové soutěže,místo aby se léčila a když už,nebudu tak neskutečně protivná. Vždyť na nikom nenechala "niť suchou",jen kolem sebe "kopala".Absolutně negativistická až zlá nátura.Nepřeji ji nic špatného,ale měla by se nad sebou zamyslet a sílu věnovat boji proti nemoci a ne boji proti ostatním lidem.

6010
14. 10. 2016 • 10:36

Proč tam bába lezla? Jen tam prudí a pak tam na konci udělá takové drama.Nemá rozum.

ellenic
14. 10. 2016 • 09:55

V pořadu ji zastoupí její dcera, jsem zvědavá na její bodování .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.