Výstava cestovatele Kolbaby: Čeká miliony návštěvníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Výstava cestovatele Kolbaby: Čeká miliony návštěvníků

Výstavu Jiřího Kolbaby (vlevo) navštívil i herec Jaroslav Dušek.
Výstavu Jiřího Kolbaby (vlevo) navštívil i herec Jaroslav Dušek. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Cestovatel Jiří Kolbaba (50) má důvod mohutně slavit! Kamarád herce Jiřího Krampola (68) totiž nedávno otevřel novou výstavu dvou stovek svých velkoformátových fotografií a už se těší na miliony návštěvníků.

Cestovatel Jiří Kolbaba (50) má důvod mohutně slavit! Kamarád herce Jiřího Krampola (68) totiž nedávno otevřel novou výstavu dvou stovek svých velkoformátových fotografií a už se těší na miliony návštěvníků. Jeho expozice totiž probíhá v prostorách ruzyňského letiště!

„Výstava potrvá až do 26. srpna a za tu dobu prostory letiště projde obrovské množství návštěvníků. Doufám, že jim moje fotografie třeba zpříjemní čekání na let,“ věří autor fotek, který navštívil už přes 120 zemí světa. „Byl jsem už na Jirkově předchozí výstavě, ale tuhle velkou si určitě také nenechám ujít,“ těší se herec Krampol. Expozice probíhá v rámci oslav sedmdesátin ruzyňské letištní zóny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.