Kleopatra Csáková se vrací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kleopatra Csáková se vrací

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Na prknech Divadla Broadway se znovu objeví královny Kleopatry Monika Absolonová (29), Ilona Csáková (36) a Radka Fišarová (28).

Na prknech Divadla Broadway se znovu objeví královny Kleopatry Monika Absolonová (29), Ilona Csáková (36) a Radka Fišarová (28). Tisková manažerka divadla a přítelkyně Karla Gotta Ivana Macháčková, ale v divadle končí. Odchází totiž na mateřskou dovolenou.

Kleopatra se vrací po více než roční přestávce, a bude se tak střídat se Třemi mušketýry. „Moc se na návrat Kleopatry těším, užívala jsem si to i na Slovensku, a teď budeme mít ještě lepší kostýmy,“ prozradila Ilona Csáková. Kliknutím zvětšeteJiž známé muzikálové tváře obohatí nové alternace. V roli Octavie se představí Sabina Laurinová a asi největším překvapením budou postavy Bohů Isis a Jupitera. „Právě tyto role ztvární manželská dvojice Linda Finková a Richard Genzer, takže také o improvizovaný humor nebude nouze,“ řekla Ivana Macháčková, která se tímto s produkcí Divadla Broadway rozloučila. Z pozice PR manažerky odchází před blížícím se porodem, a pak si chce dát na půl roku pauzu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.