Patrick Swayze (†57): Hořká smrt v manželčině vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrick Swayze (†57): Hořká smrt v manželčině vězení!

Patrick Swayze a Jennifer Grey v roce 1987 ve filmu.
Patrick Swayze a Jennifer Grey v roce 1987 ve filmu. (Profimedia.cz)

Rakovina nebyla to jediné, co ho užíralo! Dnes je to už sedm let, co nás navždy opustil talentovaný a skvělý herec Patrick Swayze (†57). V posledních měsících před smrtí zažíval neskutečná muka. Nikoliv však kvůli své nemoci, nýbrž kvůli tomu, jak se k němu chovala jeho manželka Lisa Niemi.

Patrick Swayze (†57) svou ženu opravdu miloval. Vzal si ji v roce 1975 a zůstali spolu neuvěřitelných 34 let. Vše bohužel ale nebylo tak růžové, jak se na první pohled zdálo. „On ji miloval celým svým srdcem. Byl to však vztah plný lásky, ale i nenávisti,“ řekl pro portál RadarOnline dlouholetý přítel. O mnoho více šokoval tvrzením, že Lisa svého muže bila a držela ho doma jako vězně.

„Po jejich hádkách často zůstali zničené hotelové pokoje, auta i jejich dům. Dokonce ho mlátila i v čase, kdy byl nemocný. On by však na ni nikdy ruku nevztáhl. Ani kdyby byl zdravý,“ uvedl dále. Umělcova manželka ho měla podvádět nejen s muži, ale dokonce i se ženami.

„Lisa zdrhla, byla pryč několik hodin. Nikdo nevěděl, kde je a co dělá. Vykašlala se na něj. Kdyby ho v té době přišel navštívit bratr Donnie, našel by ho ležet ve výkalech a moči,“ prozradil další informace Swayzeho přítel.

O jejích milostných aférách věděla rodina i přátelé. I když Patrickovi radili, aby se rozvedl, on toto řešení odmítal. Důvodem byly obavy jeho matky Patsy, které měla strach, že by Lisa odhalila rodinné tajemství a to by Patricka stálo kariéru. Idol mnoha žen byl na sklonku svého života odkázaný jen na svou polovičku. Ta totiž zakazovala rodině a přátelům, aby ho navštěvovali.

„Byl vězněm ve vlastním domě. Bylo to hrozné. Mně zavolal jen tehdy, když Lisa odešla z domu,“ uvedla Joan Leighton, která založila Patrickův fanklub. Podle jejich slov Lisa nepustila k Patrickovi ani jeho mámu. Tu vdova krátce po Swazyeho smrti vyhnala z domu, který jí její milovaný syn koupil.



Přečtěte si
chevyn
14. 9. 2016 • 20:50

Nehorázné kecy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.