Incident s hostem: Pingl Pomeje je za šaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Incident s hostem: Pingl Pomeje je za šaška!

Jiří Pomeje pomáhá v hospodě.
Jiří Pomeje pomáhá v hospodě. (Daniel Černovský, Karel Kopáč)

Jiří Pomeje (50) pracuje přes prázdniny u svého kamaráda v hospodě. Nosí nádobí, čepuje pivo a dělá kávu. Kolegové ho přijali celkem vřele. Co ale hosté?

Jednou náhodou drcnul do hubeného, brýlatého, asi šedesátiletého pána. „Slušně jsem se mu omluvil, on se na mě otráveně podíval a řekl: Co se tady motáš, ty šašku? V tu chvíli jsem si řekl: Aha, tak má asi špatný den nebo mě zkrátka nemá rád,“ svěřil se Blesku Pomeje.

Ten to ale nenechal jen tak a otázal se hosta, jestli ho zná. Ten odpověděl, že ne. „Tak jsem se ho slušně zeptal, kde bere to právo mi říkat šašku. On to teda uzavřel tím, že se omluvil,“ dodal herec.



Přečtěte si
janapi
30. 8. 2016 • 08:10

Finanční ohodnocení personálu skutečně hosta-zákazníka nezajímá. Ale pokud jdu do nějakého pohostinského zařízení a tam bude po place pobíhat personál typu p. Pomeje s neupravenými vlasy-v žádném případě nebudu chtít zdravit...ale spíše hledat kliku u dveří a vypadnou ven! Když už chce mít dlouhé vlasy-při práci s potravinami...což jsou i nápoje...musí mít buď na hlavě pokrývku, nebo vlasy upravené do gumičky!

antonuis.j
29. 8. 2016 • 17:37

Úroveň "článků" vypocených AHA! je čím dál ubožejší a nižší, hlouběji už klesnout nemůže! Trapárny na entou, příště (samozřejmě s mnoha hrubicemi) nadatlují kydy o tom, jak se nějaká "celebrita" vykadila, a přidají fotky exkrementu.

kiwi65
29. 8. 2016 • 12:42

Na jednu stranu,kdysi byl číšník člověk co něco musel umět.Teď to dělá kde kdo co nemá o tý práci ani ponětí.Myslí si že když natočí pivo tím to končí.Na druhou stranu,lidi jsou zblblý z pořadů v televizi a myslí si že si můžou dovolit úplně všechno.Zkrátka když dojde rádoby host do restaurace a ani na třetí pozdravení neodpoví,nemůže se divit blbý náledě personálu.Další věc je finanční ohodnocení personálu v pohostinství.Však ať si to jde někdo z těch stěžovatelů zkusit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.