Karel Gott po rakovině: Vzkaz, který mu zachránil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott po rakovině: Vzkaz, který mu zachránil život!

Zpěvák úspěšně porazil rakovinu mízních uzlin a opět se raduje ze života.
Zpěvák úspěšně porazil rakovinu mízních uzlin a opět se raduje ze života. (Foto Facebook K. Gotta)

V těchto dnech je to přesně rok, kdy Karel Gott (77) pobýval u přátel na italském ostrově Sardinie. Právě u nich se podle informací Nedělního Aha! vůbec poprvé mimo domov svěřil, že mu není v poslední době moc dobře. A oni mu proto doporučili, aby si zašel na hlubší lékařské vyšetření.

Jenže se toho se Gott bál jako čert kříže! „To víte, člověk nechtěl slyšet žádné špatné zprávy, to je přirozené,“ svěřil se Mistr. „Zažívací potíže, které jsem měl, jsem přisuzoval stravování, ničemu jinému,“ dodal zpěvák, který si paradoxně právě na Sardinii velmi debužíroval. „Posílám pozdrav od bohatého stolu z pravé sardské hostiny,“ chlubil se tehdy fotkou na Facebooku.

Po návratu do Česka byl Karel ze svého zdravotního stavu čím dál nervóznější. A právě to evidentně stálo za jeho srdeční arytmií, se kterou se v té době léčil. Přesto se lékařům vyhýbal. Chtěl dotáhnout pracovní sezonu do konce a následně na několik měsíců vypnout. V závěru října se mu ale razantně přitížilo a lékaři ho museli ihned v IKEM operovat. Diagnóza zněla tvrdě: Akutní příhoda břišní způsobená rakovinou mízních uzlin! Stručně řečeno: Gottova dovolená na Sardinii byla osudová – dostal doporučení jít na vyšetření. A byla také poslední, kterou zpěvák před dlouhou onkologickou léčbou absolvoval.



Přečtěte si
-bello-
29. 8. 2016 • 00:22

Gott byl odjakživa bolestín, jak o něm říkají jeho kolegové a posera. Místo aby do toho šel čelem a vyžádal si vyšetření, klepal se doma strachem, že by to mohla být rakovina. A byla ! A zatímco se z Bartošky stal frajer chlap, Gott děsně zestaral.

ararat
28. 8. 2016 • 21:15

jussuf 28. 08. 2016 08:59 Přeji Vám hodně štěstí a hlavně to zdraví.Není zdraví není nic. Ani peníze nic nezmůžou.

ellenic
28. 8. 2016 • 09:34

jussuf Přeji hodně zdraví, chválím slušný komentář u článku o Karlu Gottovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.