Kačenka z VyVolených: Takhle jí zvětšili prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kačenka z VyVolených: Takhle jí zvětšili prsa

Katka před operací.
Katka před operací. (pro Aha!: Aleš Kartal)

PRAHA – To je změna! Kačence Langerové (21) z první řady úspěšné »primácké« reality show VyVolení se splnil sen a konečně se proměnila v sexbombu.

To je změna! Kačence Langerové (21) z první řady úspěšné »primácké« reality show VyVolení se splnil sen a konečně se proměnila v sexbombu. Na plastické klinice Medicom jí totiž byla provedena plánovaná plastika prsou a deník Aha! přináší jako první z této operace unikátní fotografie.

Hned po operaci, která proběhla bez komplikací, přišel Kačenku navštívit její přítel, herec Michal Holan, který svoji lásku ve všem podporoval. Kačenka prý měla ze svého plochého hrudníku komplexy, a tak se rozhodla svěřit se do péče plastických chirurgů. Cena nových ňader, která se jí zvětšila o více než dvě čísla, se pohybovala kolem šedesáti tisíc korun. Jelikož však Kačenka fotografie z operace zveřejnila, nemusela ze své peněženky vytáhnout ani korunu. „Snažím se na sobě pracovat, abych měla co nejméně chyb a byla se sebou spokojená. Proto jsem se také rozhodla jít na plastiku prsou,“ prohlásila Langerová, která je z výsledku operace nadšená. Podle lékařů se nemusí obávat ani případného kojení. „Silikon jsme umístili pod sval, takže vůbec nenaruší mléčné žlázy,“ prozradil operující lékař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.