Kačenka z VyVolených: Už má nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kačenka z VyVolených: Už má nová prsa!

Kateřině Langerové (na snímku s přítelem Michalem Holanem) se pod skalpel plastického chirurga včera zrovna moc nechtělo.
Kateřině Langerové (na snímku s přítelem Michalem Holanem) se pod skalpel plastického chirurga včera zrovna moc nechtělo.

PRAHA – Kateřina Langerová (19) z první řady »primácké« reality show VyVolení musela včera brzy ráno pod kudlu! Rozhodla se totiž nechat si zvětšit ňadra. Deník Aha! ji zastihl včera v půl osmé ráno před klinikou, na které se zákrok prováděl.


V očích se jí krátce před nástupem na sál odrážel strach z bolesti! Držela se za ruku se svým novým miláčkem Michalem Holanem, který hraje v Ordinaci v růžové zahradě, ale ani to ji evidentně nepomohlo zbavit se nervozity z bolestivého zákroku. Kačenka šla na plastiku kvůli práci. „Chce se stát obletovanou sexbombou,“ říkají její kamarádi. Ani Michalovi ale větší poprsí jeho lásky rozhodně vadit nebude. Langerová včera nezvedala telefon, takže nám nemohla říct, zda se zákrok povedl a jak je se svou větší ženskou chloubou spokojená.


Autor: (daz)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.