Velkolepé plány Karla Gotta: Svým holkám splní sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Velkolepé plány Karla Gotta: Svým holkám splní sen!

Karel Gott a jeho rodina už vědí, co s pozemkem v Doubici.
Karel Gott a jeho rodina už vědí, co s pozemkem v Doubici. (Foto pro Aha! – Andrea Pakesová, ČTK a ara )

Karel Gott (77) před pár dny koupil pozemek v Doubici, který napsal na svou tchyni Blanku (60). Na této parcele hodlá postavit svůj pohádkový dům.

„Mluvil o tom, že tu nechá vybudovat dřevěnici a že jeho holky mají rády koně, takže by to pro ně chtělo i stáj,“ prozradil Blesku jeden z místních obyvatel obeznámený s plány rodiny Karla Gotta.

„Holčičky tady nedaleko jezdí na koních, takže je možné, že pan Gott bude chtít zvířata ustájit přímo na pozemku. Ale nevím, jestli jsou to jen koníci vypůjčení, nebo ve vlastnictví rodiny,“ dodal zdroj.

Zpěvák zvažuje, že by v Doubici trávil nejen volné víkendy, ale také většinu roku. „On si to tady zamiloval, takže není divu, že se sem chce přesunout ,“ shodují se místní.

Bertramku ovšem Gottovi prodávat nechtějí. Dcerky Charlottka (10) a Nellinka (8) totiž budou v Praze nadále chodit do školy, a tak potřebují v hlavním městě zázemí.

Více o Karlu Gottovi si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
majojo
22. 7. 2016 • 17:40

Snad si ještě z plna hrdla zapěje: Mám rozprávkový dom....

-bello-
21. 7. 2016 • 23:22

Dyť jsem to říkala, Babiš jak přes kopírák , ještě tak EU dotace, ale třeba mu helfne od bývalého ministra zemědělství protěž bosokopytník Vydra

mandat
21. 7. 2016 • 22:07

To vymyslela Ivana, musi se preci nejak utratit penize,postavi se dum na jmeno Ivany, , udelaji se jeste dluhy a az bude dedictvi,tak neni co dedit a jaho skutecne deti nedostanou nic.

kozinozka
21. 7. 2016 • 15:06

Jsi tak hloupý, nebo se děláš? Maestro bude mít národní pohřeb, a jestli ho zasluhuje je na uváženéí každého. Chyrakter měl Karel Kryl. Uměl skládat. Byl to Člověk. KG se předvádí i v soukromí negativně, a neomluví ho ani slabost a neschopnost se někomu postavit. A těžko bude někdo žádat o zb\yvení právní způsobilosti. Na její hranici je hodně seniorů. Mé příbuzné psal otec "seď na zadku, kde jsi, nic ti tam nechybí". A la Kartel Gott. A dopadlo to všechno potom v tomto duchu. Jestli má někdo rád, tak to se pozná v jisté situaci jako je okamžik pravdy při koridě, Pomůžeš v nouzi? Ne.....Tak nemáš rád. Dominice bylo doporučeno riskantní soužití s nemocným partnerem a ještě tak daleko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.