Vyprsená Borhyová na oslavách v Příbrami: Lepil se na ni i... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyprsená Borhyová na oslavách v Příbrami: Lepil se na ni i...

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto pro Aha! – Ivan Štefko a ara)

Když Lucie Borhyová (38) vytasí své zbraně, stojí to za to. Zatímco při úvádění Televizních novin to s hloubkou výstřihů nepřehání, když moderuje mimo kamery, muži nevědí kam s očima!

„Tak to vypadalo na oslavách 800 let města Příbram, na festivalu Novák 800. Děkuji všem divákům za úžasnou atmosféru,“ zavzpomínala Lucie na sociální síti na své sobotní moderování.

A hlavně mužům tam bylo pěkně horko. Lucie se totiž vyzbrojila nebezpečně hlubokým výstřihem. Na ten dokonce »dostala« i členy skupiny Monkey Business Romana Holého (50) a Matěje Rupperta (38). Lepili se na ni jako vosy na bonbon! A nikdo si ani nevšiml dřevěného kříže na jejím krku...



Přečtěte si
ararat
15. 6. 2016 • 12:44

-bello- 15. 06. 2016 09:58...no to co píšeš je mi opravdu k smíchu,kdybych tě neznala tak bych ti to i uvěřila ale znám tě a proto vím co jsi zač v reálu tak ti nemohu toto věřit ani omylem,ale proto,že to tady zdůrazňuješ a vychvaluješ se,tak bys tady neztrácela čas a něčím by jsi se solidním živila,bohužel jsi psychicky nemocný člověk a proto to tady tak píšeš,chudinko a vše co o sobě píše je pravým opakem..jsi tlustá stará gerontka .Ty se nemáš čím chlubit,nic nemáš a nic neumíš a prožíváš každou celebritu,kterou pomlouváš a žiješ co ti bulvár tady nakecá a tudíž máš nižší intelekt a nejsi schopna reálného úsudku.Prostě máš svůj svět a já ti to brát nehodlám,ale budu ti pořád oponovat,už z principu,že moje zkušenost ze seznamky a hovorů,které jsme probírali,vím s kým mám tu čest. Běž se uklidnit to pro sebe uděláš nejlépe Markéto...

-bello-
15. 6. 2016 • 09:58

ararat jsem chytrá a k seberealizaci jsem Jágra, Železného v posteli , ANO a matku na radnici nepotřebovala. Jediný, co jsem potřebovala bylo vzdělání.Hezká jsem od přírody a chytrá geneticky , proto slovo blbec netečkuju a ty si přeber proč !

antonuis.j
15. 6. 2016 • 08:45

Zas už ten ropuší Muf Supermuf s hubou kolem celé lebzy, brrr.. Asi platí Aháčům, aby jí našli ženicha, dorota stará. Je zmalovaná a nevkusná, ošklivá a nepříjemná a neumí mluvit. Nedá se na ni koukat ani ji poslouchat, v hlavě má průvan a vypadá jak stará bordelmamá, děsná dorota, tahle curva, každé dítě s jiným, svobodná, a hledá dalšího čmouda-tatíka pro třetího pancharta.. Místo aby se věnovala dětem, nabízí se jak maso na krámě - co na to sociálka?

ararat
14. 6. 2016 • 16:55

-bello- 14. 06. 2016 14:10 ty máš místo poprsí,řádnou p.r.d.e.l. co závidíš? hm máš co, je chytrá soběstačná a úspěšná,a co jsi ty nezajímavá,hloupý magor z Bohnic,nic nemáš a nic neumíš b.l.b.e.č.k.u

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.