Letiště - Konec! A Norisová zase vyváděla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Letiště - Konec! A Norisová zase vyváděla

Zuzana Norisová se opravdu fotit nechtěla, vysloužila si tím ale mnohem více pozornosti, než kdyby mlčela.
Zuzana Norisová se opravdu fotit nechtěla, vysloužila si tím ale mnohem více pozornosti, než kdyby mlčela. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Poslední klapka »primáckého« seriálu Letiště padla! Na obří veselce Zuzany Bydžovské a Vladimíra Kratiny, která první řadu seriálu uzavírá, se sešla většina jeho hlavních protagonistů! Nikdo z dobře placených herců ale konce nelitoval, protože už se chystá jeho pokračování.

Asi nejvíc si televizní svatbu užívala Zuzana Norisová (27), která ani tentokrát svým chováním nezklamala a přítomné novináře uváděla v úžas svými obscénnostmi.

„Nechci se fotit, nechte mě,“ rozkřikovala se na poslední klapce podrážděně Zuzana, která v Letišti hraje potrhlou stevardku, a stejně potřeštěně se asi rozhodla chovat i na veřejnosti. Nebylo to totiž poprvé, co ztropila povyk a hysterickou scénu kvůli pozvaným novinářům, kterou na sebe paradoxně přivolala více pozornosti, než kdyby se neprojevovala. Možná by producentům druhé řady Letiště stálo za úvahu, aby novináře a Norisovou nezvali na stejné reklamní akce seriálu.

Norisová nakonec nebyla jediná, kdo na sebe ve svatebně vyzdobeném Golf Clubu Praha upoutal pozornost. Jako šťastná nevěsta a pyšný ženich se při zaznění poslední klapky představili Zuzana Bydžovská s Vladimírem Kratinou, kteří se na konci první série rozhodnou pro rodinný život. Velkou pozornost na sebe strhnul i David Matásek, který se na rozdíl od seriálové partnerky Anny Šiškové dostane z vážné nehody, a na svatbu se tak dostaví s ortézou. Seriál tak bude pokračovat bez slovenské herečky, která v posledním díle tragicky zemře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.