Hvězda Maurerová (36): Syn si poranil páteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Maurerová (36): Syn si poranil páteř!

Strach o syna! Spadl z prolézačky!
Strach o syna! Spadl z prolézačky! (Aha! – Marek Pátek)

Obyčejná dětská hra se proměnila v horor! Sedmiletý syn Míši Maurerové (36) alias kadeřnice Digi z Ulice spadl z prolézačky tak nešťastně, že skončil se čtyřmi zraněnými obratli v nemocnici.

Vážný úraz přišel jako blesk z čistého nebe. „Skočil jsem z prolézačky a promáčkl jsem si čtyři obratle,“ řekl sám Pepík deníku Aha! na akci S kočárkem Prahou, kam přišel s mámou a dvojčetem Madlenkou. „Ale bolí mě to furt,“ postěžoval si.

„Hlavně je to už víc než půl roku, takže už jsme na všechno zlý zapomněli. My se snažíme vytěsňovat ty nepříjemný věci. Ale člověk musí s takhle živýma dětma počítat s tím, že dojde k nějakému úrazu. Ale radši si to nepřipouštím,“ řekla Aha! maminka Míša, pro kterou to bylo jedno z nejhorších období, jaké s dětmi zažila.

Pepík dostal od maminky i bolestné. „Když se Pepík vrátil z nemocnice, kde musel nějakou dobu být a nemohl se hýbat, tak jsem pořídili tablet, protože to byl jediný způsob, jak ho udržet ležet,“ dodala dnes už s úsměvem kadeřnice Digi z Ulice.

Proto je teď také ráda, že její syn chodí na sportovní gymnastiku do Sokola. „Naučí se tam skákat, a hlavně se učí padat. Je to fajn. Navíc ho to moc baví,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.