Zesnulý král piva: Smrt v pátek třináctého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zesnulý král piva: Smrt v pátek třináctého!

Vladimír Černohorský byl i součastí kampaně na mistrovství světa v roce 2015.
Vladimír Černohorský byl i součastí kampaně na mistrovství světa v roce 2015. (Reprofoto youtube)

Smrt pivního krále z reklamy Vladimíra Černohorského (†58) otřásla jeho rodným městem. Nejen fotbalista Tomáš Řepka (42), který s ním točil jeden z reklamních spotů, ale také kamarádi z Votic na Benešovsku jsou v šoku.

„Pár dní před jeho smrtí jsem s ním mluvil a vypadal úplně normálně. Vůbec mě nenapadlo, že ho vidím naposledy,“ popisoval včera deníku Aha! kamarád pivního krále. „Jsem z toho zdrcený,“ vysvětlil, proč chce zůstat v anonymitě.

„Vím jen, že zemřel v Praze. A že to bylo v pátek třináctého,“ dodal s tím, že pohřeb měl být minulý čtvrtek.

„Jsem z toho přešlý a je mi to moc líto. Ještě nedávno točil další reklamu s Jitkou Čvančarovou,“ řekl včerejšímu Aha! drsňák Řepka. „Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast,“ přidala se k němu herečka.

Dožil opuštěný

Černohorský se vyučil elektrikářem a v 80. letech minulého století dostal od podniku, kde pracoval, byt na pražském Smíchově. Odešel z Votic do hlavního města, ale ani potom spolu oba muži nepřerušili kontakt ani kamarádství. „Oženil se, měl syna a dceru, ale nedělalo to dobrotu. Od rozvodu se nestýkal s exmanželkou, ani dětmi. Měl jenom nás,“ dodal Vladimírův kamarád.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.