85. narozeniny Jiřiny Bohdalové: Manévr s »udobřovací oslavou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

85. narozeniny Jiřiny Bohdalové: Manévr s »udobřovací oslavou«!

Jiřinu Bohdalovou gratulace v divadle dojaly k slzám.
Jiřinu Bohdalovou gratulace v divadle dojaly k slzám. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Petr Novotný)

Hned tři oslavy pro Jiřinu Bohdalovou (85) k půlkulatinám. Hereččina dcera Simona Stašová (61) pozvala na pondělní večer kolegy z Divadla Na Jezerce a k tomu přidala i ty, kteří nemohli přijít na velkolepý narozeninový mejdan do Michnova paláce. 

„Jsem rád, že jsem tak dostal možnost Jiřině osobně popřát,“ svěřil Aha! Felix Slováček (72). V době, kdy herečka přímo na své narozeniny přijímala hojné gratulace, byl totiž pracovně na Slovensku.

Zdeněk Maryška (69), kolega z Jezerky, přijel kvůli oslavě z šumavské chalupy, kde tráví krásné volné dny. „To bych si neodpustil. Víte, tu energii, co v sobě má Jiřinka, fakt jen tak nenajdete. Jsem rád, že mi Simona zavolala,“ svěřil Aha!. 

Podle úplně nejtajnějších informací se měl včera vrátit z Ameriky i principál Jan Hrušínský (60) s manželkou Miluší Šplechtovou (58). A to oslavenkyně určitě nečekala ani ve snu. Původně měl totiž přiletět až dnes. Oslavenkyni rozplakali

Principál Jan Hrušínský (60) tajně uspořádal v divadle už 24. dubna dopředu narozeninovou gratulaci po představení Paní plukovníková. Herečka žádnou oslavu nečekala a přemohlo ji mocné dojetí.

Tři dárky

Simona Stašová udělala mámě nejen mejdan na »usmířenou« s těmi, kteří ještě herečce nepřáli, ale také kráječ cibule, který si Jiřina sama vybrala, a navrch ještě společnou dovolenou u moře.



Přečtěte si
ivoadler
10. 5. 2016 • 10:44

Už s ní jděte do prd ele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.