Zákulisní skandál: Karla Gotta "vystřihli" z přenosu! Kvůli Číňanům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zákulisní skandál: Karla Gotta "vystřihli" z přenosu! Kvůli Číňanům!

Karel Gott se s Liborem Boučkem zná už řadu let.
Karel Gott se s Liborem Boučkem zná už řadu let. (Jan Tůma)

Telefonáty, spekulace a manévry! To všechno se řešilo před sobotním vyhlášením cen Anděl ve spojitosti s Karlem Gottem (76). Moderátor večera a Frekvence 1 Libor Bouček (35) s ním vedl tajné hovory o tom, zda přijde nebo ne. A aby tajností nebylo málo, ještě chtěl Zlatého Slavíka prodat do Číny.

Historie jako na loňském udílení Slavíků se měla opakovat. Bouček opět jako tajný agent vyjednával, zda by se Mistr dostavil na přímý přenos. Ale protože by se žádného ocenění, jako v roce 2014 nedočkal, v přemlouvání neuspěl. „No, my jsme se o tom s Karlem i bavili nějakým způsobem,“ prozradil Aha! Bouček. „Ale myslím si, že Karel to sledoval, protože jsme si psali,“ přiznal, že je s Gottem ve velmi úzkém kontaktu.
A protože mu dal zpěvák tentokrát košem, měl moderátor večera připravený alespoň záložní plán. Ale ten nakonec také nevyšel.

„Já jsem mu posílal jednu fotografii, protože jsem měl ještě takovou předtáčku, která se tam nakonec nevešla,“ naznačil Libor. „Celé to bylo o tom, že jsem se snažil prodat českou hudební scénu čínským podnikatelům a oni vlastně furt chtěli koupit jenom Karla Gotta. Takže to jsem mu posílal, jestli je to v pohodě,“ odhalil své tajné plány Bouček. A Gotta, který je známý smyslem pro humor, prý kupodivu vůbec neurazil. „Tak byl potěšen. Myslím si, že z toho, co se okolo Mistra děje se zotavuje. Je čím dál tím lepší a lepší. Opravdu tu chyběl a rozhodně sem taky patří,“ dodal Bouček. Moderátor ale nakonec může s největší pravděpodobností mluvit o štěstí, že se předtáčka neodvysílala.

Přestože prodej Gotta do Číny myslel z recese v návaznosti na vlnu kritiky, která se snesla hlavně na Miloše Zemana po tom, co v Praze přivítal s velkou pompou čínského prezidenta, by to určitě vyvolalo jen další vlnu kritiky. Antinálada proti spojování s východem byla v sále už tak kvůli nečekanému výstupu Lenky Dusilové (40) proti prezidentovi, obrovská. A dost možná to byl i důvod, proč video s Gottem do přenosu nezařadili.

VÍCE NA TÉMA HUDEBNÍCH CEN ANDÉL 2015 ZDE!

Přečtěte si
mord
12. 4. 2016 • 11:01

Ty vypatlaná ulhaná zakomplexovaná uklízečko ty už rozumíš i ekonomice bellmeku??? nic neumíš a jenom zvracíš v bulváru pitomosti klasická hloupá nula mazej vytírat

-bello-
12. 4. 2016 • 01:32

U vchodu mohli rovnou rozdávat červený karty a vyvěsit trenýrky. Zneužili pro svou debilní propagandu peníze sponzorů i peněz koncesionářů Když mají tolik co říct k národu, ať si koupí svůj TV kanál.Sponzorem může být restituent Schwarzenberg a držet nad vodou je můžou US reklamy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.