Sára Saudková (48) na rovinu: V čem ženy chybují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sára Saudková (48) na rovinu: V čem ženy chybují!

Sára Saudková promluvila o rodičovství.
Sára Saudková promluvila o rodičovství. (Foto Blesk - P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát)

Sára Saudková působí jako éterická osoba. V realitě je však pracující maminkou čtyř dětí. Její slova o rodičovství mohou být pro někoho zarážející, ale přesto ji k jejich vyslovení přivedla vlastní zkušenost.

Přesto, že čtyři děti už dají zabrat každé ženě, Sára Saudková na svou tvorbu a zájmy nerezignovala a říká, že je dobré, když si děti uvědomí, že i rodiče mají své zájmy. „Když vidím některé matky, které se jim celé odevzdávají – jsou to ruiny, které odkoply samy sebe. Děti musí vidět, že dospělí potřebují mít i čas pro sebe,“ uvedla Saudková v rozvoru pro magazín Rodina DNES.

Její myšlenky se mohou někomu zdát zarážející, ale i známé fotografce jde hlavně o dobro dětí. „Není smyslem, aby rodiče byli otroky svých potomků nebo svého rodičovství. Nechcete přece, aby se pak i oni vyšťavili ve jménu svých dětí, chcete, aby byli šťastní a plnili si vlastní sny,“ popsala své myšlenky.

 „Ráda děti přirovnávám k plevelu, který má tendenci vás zahltit a přerůst. A na vás je držet je v určitých mantinelech, aby z nich něco vyrostlo,“ vysvětlila a dodala, že divoká příroda je sice krásná, ale když ji necháte, tak vás zadusí.

Názor Sáry Saudkové na rodičovství je poměrně pokrokový, souhlasíte s ní, anebo si myslíte úplně něco jiného? Těšíme se na vaše komentáře…

 



Přečtěte si
defakto
22. 5. 2018 • 19:39

... její teoretické názory na rodičovství se mi docela líbí , jen kdoví jak vypadá aplikace její teorie u nich doma v praxi . Pokud máte doma kojence , těžko mu vysvětlíte , že mamka chce mít taky svůj čas jen sama pro sebe a ted nemá otravovat . Jednou tu její výchovu zhodnotí její vlastní děti.

ellenic
23. 5. 2016 • 10:23

Radit jiným, tahle rozdivočelá ženština, která neváhala žít s Janem Saudkem, protože jí zajistil aby vešla ve známost a potom žít s jeho synem a rodit děti. Já jsem se vždy věnovala hlavně dětem, ale rozhodně jsem měla i čas pro sebe, na vzdělávání při zaměstnání. Být většinou s dětmi pro mne nebylo žádné obětování, ale pouto . A máme to tak do dneška, když už jsou dospělé. Což Saudková evidentně má úplně jinak. Není ze mne ruina, naopak, jsem se sebou velmi spokojená, zajímá mne spousta věcí, cestování, kultura, četba, móda, bytový design. Nesympatická a divná ženská . Je mi hlavně líto Jana Saudka, který díky ní přišel nejen o iluze, ale i o dost peněz . Její fotografie , styl Jana Saudka .

-bello-
22. 5. 2016 • 23:32

Šárku měli rodiče vzít rovnou Travexem !

-bello-
22. 5. 2016 • 23:29

Saudková a tvorba ? Snad plagiace, ne?

carisima
22. 5. 2016 • 17:39

Zdá seJano, že jsi hodně nemocná. Se Sárou jsem si vyměnila nějaký e-mail a myslím, že má svou filozofii. Dětem se opravdu nemáme obětovat cele. Pro tebe se matka obětovala a je z tebe velký egoista.Dokázala jsi něco udělat pro druhé, aniž by jsi m\ysleela na vlastní prospěch. Myslím, že ne, jenom si modeluješ pravdu,jak se ti to nejlépe hodí. Beru tě už s rezervou a to doporučuji i ostatním./ Mekanik, ad /

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.