Zoufalý Slováček už neví kudy kam! Pomohla kartářka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalý Slováček už neví kudy kam! Pomohla kartářka?

Nevěrou dostal Slováček sám sebe do pasti. Teď hledá východisko...
Nevěrou dostal Slováček sám sebe do pasti. Teď hledá východisko... (Balneo Poppy)

Odmítnuté rozvodové řízení, dárky na usmířenou pro Dádu, utajené výlety s milenkou. Záletník Felix Slováček (74) už zřejmě neví kudy kam, a tak vyhledal pomoc jinde.

Nechce zahodit celoživotní vztah s Dádou Patrasovou (59), a tak se svou zhrzenou manželku snaží všemožně uchlácholit. Žádost o rozvod, kterou Dáda podala, ale stále visí ve vzduchu. A není se čemu divit! Slováček se totiž své milenky, výtvarnice Lucie Gelemové (33) stále nehodlá vzdát. A to i přes nechutné útoky na Slováčkovu rodinu (vulgární karikatury Dády, které zveřejnila na internetu, pozn. red.).


Současná situace ale není jednoduchá ani pro samotného Slováčka, který v tomto podivném trojúhelníku uvíznul jako moucha v pavoučí síti. Rozhodl se tedy vyhledat pomoc jinde. „Já jsem byl u kartářky a říkala: Víte, vy tu máte něco, tady máte taky něco, ale já vidím, že vy byste měl mít ještě něco třetího,“ prozradil záletnický hudebník televizi Prima. Obligátní slova o případné třetí kartářky známosti byla asi vodou na jeho mlejn. Prognóza o případné další milence ho jen utvrdila v tom, že se v podstatě nemá za co stydět. „O Dádě jsem nikdy nemluvil špatně a nikdy jsem nešel do ničeho, o čem bych si myslel, že by jí mohlo uškodit. Já bych nic nevracel. Jak to je, tak jsem žil a žiju dál. Dám si prosecco a hotovo,“ shodil s nezájmem pod stůl problémy, kterým nyní čelí celá jeho rodina.



Přečtěte si
hejhej
10. 4. 2016 • 09:56

Slováček stále dokazuje, jak je hloupý. Na jedné straně blekotá, že nikdy nedělá nic, aby Dádě neublížil, na druhé straně se tahá s hloupou zlatokopkou Gelemovou a tím, jak bylo podáno veřejností Dádě velmi ublížil a nejen jí, ale k vůli té hloupé slepici L.G. i dětem. Už to děda Slováček má v palici hodně pomotané a nějaká kartářka mu má pomoci ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.