Kačer (79) z Ordinace: Převoz do nemocnice! Rychlý zákrok... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kačer (79) z Ordinace: Převoz do nemocnice! Rychlý zákrok...

Jan Kačer musel do nemocnice na rychlou operaci!
Jan Kačer musel do nemocnice na rychlou operaci! (Aha! – Dan Černovský, Marek Pátek, Marek Hofman)

Šourání nehrál! To, co si diváci mysleli, že na televizní obrazovce jen předstírá, byla bohužel pravda. Jana Kačera (79) alias MUDr. Karla Seiferta, majitele kamenické nemocnice v seriálové Ordinaci, dohnaly problémy s chůzí až do skutečného špitálu! 

Každý krok byl pro něj utrpením. Herec v roli doktora chodil pomalu nebo většinu svých scén proseděl. „Jsem v nemocnici, kde jsem podstoupil zákrok, který mi má pomoct od problému s nohami,“ potvrdil deníku Aha! sám Kačer.

„V poslední době mě ty problémy začaly hodně limitovat a chodilo se mi čím dál hůř, tak bylo lepší to začít řešit,“ svěřil se herec a režisér. O co šlo a jaký zákrok podstoupil, si ale nechal pro sebe.

„Už mě budou propouštět a mělo by to být jen a jen lepší! Moc se těším na rodinu,“ řekl Kačer s tím, že u své manželky Niny Divíškové (79) by měl být již dneska. Zahálet ale dlouho nebude... „Už mě čekají představení a natáčení. Na to se taky těším, neumím totiž lenošit,“ dodal seriálový doktor Seifert.



Přečtěte si
mpads
19. 3. 2016 • 08:32

teriyaki O penězích k hercům a k celebritám diskutuje, jen nevyrovnaný, nebo sám se sebou nespokojený člověk. Udělej si pořádek ve svém zas.ráné...m životě. Samá zloba a závist

alusinek
18. 3. 2016 • 23:14

Užívat si konečně důchodu,dokud zdraví trochu slouží.Nechápu takové herce,život si bez jeviště nemohou představit snad tam chtějí i zemřít. Kdyby si raději v tomto věku konečně užívali života dokud mohou..

-bello-
18. 3. 2016 • 23:07

teď čtu ten podtitul a on je taky v Růžovce. A to si Kačer celoživotně hraje na intelektuála Ježíšikriste vidíš to ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.