Rodinné finance Patrasové & Slováčka: Uplácí ji kožichy za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rodinné finance Patrasové & Slováčka: Uplácí ji kožichy za statisíce!

Na Česko-Slovenský ples do Obecního domu přišla herečka v norkovém kožichu.
Na Česko-Slovenský ples do Obecního domu přišla herečka v norkovém kožichu. (Foto Aha! – K. Kopáč, D. Kundrát, herminapress.cz)

V seriálu Návštěvníci ještě Dáda Patrasová (59) svou vášeň pro kožešiny jen hrála. V životě jí postupně zcela podlehla. Díky manželovi Felixu Slováčkovi (72), který se kaje za dnes už exmilenku, se musí herečka před každou akcí rozmýšlet, který kožich provětrá. 

Přestože se o Felixovi v branži traduje, že je na korunu, v případě jeho ženy to evidentně neplatí. Za kožichy pro svou drahou polovičku musel muzikant vysolit nejméně půl milionu!

„Prosím vás, to nemyslíte vážně, že bych mluvila o penězích,“ odmítla Patrasová komentovat ochlupenou část šatníku. Ale co kožich, to skvost! Norek, mýval, rys... Statisíce musely z manželova konta jen lítat. Felix moc dobře ví, čím svou Dádu nadchne a dokáže si ji i usmířit. Na některé plesy a společenské akce se navíc bez kožichu pomalu ani nedá jít.

Už prvorepublikové divy jako Adina Mandlová (†81) či Lída Baarová (†86) nevyšly z domu bez norkové nebo liščí štoly. Objevit se na velké párty bez kožešiny znamenalo téměř sebevraždu. Platilo, čím luxusnější kožich, tím větší hvězda.

Milenka útočila i na kožich 

Dáda v kožichu byla nedávno trnem v oku i Felixově exmilence Lucii Gelemové (33). Na hanlivém obrázku nakreslila Patrasovou v kožešině až na paty a vztekle připsala 250 000!



Přečtěte si
-bello-
19. 3. 2016 • 01:24

tosto já bych řekla, že je jí to fuk. Vypadá ale v tom kožichu nějak neforemně , asi jako Šejbalová v tom filmu, jak u kožichu ustříhala ty liščí hlavičky

ellenic
15. 3. 2016 • 20:30

cccc Je docela možná, že je to jen pár kousků z Dádiny sbírky. Pokud je to za každou milenku kožíšek, tak to bude možná ještě další skříň .

ellenic
15. 3. 2016 • 20:26

Tahle přehlídka chlupaté části Dádina šatníku nejspíše nadzvedne ochránce zvířat . Já mám zcela jasno v tom, zda nemít kožich, ale mít bezva manžela, nebo mít kožichů plnou skříň a óbr záletného manžela . To asi Felixe seniora muselo hodně bolet zaplatit za ty kožichy, ten se asi hodně kroutil . Útrata za Gelemovou byla nejspíše jen zlomkem toho co vrazil do manželky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.