Něrgešová v šoku! Plachý farmář Slávek 
si sáhl na život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Něrgešová v šoku! Plachý farmář Slávek 
si sáhl na život!

Laďka Něrgešová je ostřílenou moderátorkou.
Laďka Něrgešová je ostřílenou moderátorkou. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, TV Prima, ara)

Šok, smutek, slzy! To způsobil svým nečekaným odchodem z toho světa všem kamarádům a blízkým účastník primácké reality show Slávek Neubauer (†33). Z nešťastné lásky si měl sáhnout na život stejně jako před čtyřmi roky účastnice Farmáře Olina Řebíčková (†41). Před televizními kamerami hledali lásku, která jim nakonec přinesla smrt.

Zpráva o tragédii přišla jako blesk z čistého nebe. „Zemřel Slávek Neu-
bauer z farmy Radeč, účastník jedné z řad farmáře. Kdo jste jej znali, vzpomeňte...,“ informoval o Slávkově smrti další účastník reality show Jirka Čoček.

„Na sociální síti jsem se to dozvěděla od farmáře Jirky Čočka. Hodně mě to překvapilo a musím říct, že to byl šok, protože byl strašně mladej,“ svěřila Aha! Katarína Tamášová, která v reality show také hledala lásku. „Od Jirky jsem se dozvěděla, že Slávka prý odkopla nějaká žena a on to chudák nevydržel. Jak zemřel, to bohužel nevím, ale šlo o sebevraždu. Jeho smrt mě bolela o to víc, že se mi nedávno také kvůli ženě zabil kamarád,“ dodala Katarína se slzami v očích.

Jeho nečekaná smrt ji zasáhla o to víc, že chybělo málo a mohl z nich být pár. „Po skončení reality show jsme si dost psali. A musím říct, že se mi jako muž líbil. Potom to ale nějak padlo. Chtěla jsem ho na jeho farmě v Radeči navštívit, ale nedostala jsem se tam. Teď mě to mrzí. Byl moc fajn. Za delší dobu mi napsal, že má nějakou přítelkyni, se kterou na své farmě i žije,“ svěřila Katarína.

Zaskočená smrtí farmáře byla i moderátorka pořadu Laďka Něrgešová (40). „Pokaždé je strašné, když zemře někdo takto mladý. Bohužel je to už druhé úmrtí takového člověka, které eviduji. Dodnes si vzpomínám na nápadnici Indiána Olinku, která z nešťastné lásky spáchala sebevraždu. Doufám, že už se nic podobného nebude opakovat,“ reagovala na smrt farmáře Něrgešová.

Kdo byl farmář Slávek

Když se přihlásil do třetí řady Farmáře, prozradil o sobě, že je přemýšlivý a upřímný. Netajil se svou nechutí k mechanizaci zemědělství a od své budoucí ženy očekával, že ho nebude nutit žít ve městě. Hospodařil na statku, který zdědil po otci, a kde bydlel v krásné roubence. Slávek měl různá povolání. Jako závozník přišel při autonehodě k úrazu páteře, a proto byl v částečném invalidním důchodu. To mu ale při práci na jeho farmě nijak nepřekáželo. Ideální partnerka pro něj byla ta, která by byla tolerantní, měla ráda zvířata a život na vesnici, musela by být abstinentka.

Slávek byl zakřiknutý romantik.

Přečtěte si
drobenakulata
14. 3. 2016 • 20:51

Spachat sebevrazdu kvuli vagine ? co to je za hloupost

-bello-
14. 3. 2016 • 10:51

dutch

jity
14. 3. 2016 • 09:37

Vůbec nevím, že by tam nějaký takový farmář figuroval. Jinak je to smutné, tak brzy odejít dobrovolně ze života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.