Václav »Noid« Bárta: Chci dredy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Václav »Noid« Bárta: Chci dredy!

Lucie Bílá na svého manžela Noida čekala po jeho koncertě v zákulisí a nešetřila něžnostmi.
Lucie Bílá na svého manžela Noida čekala po jeho koncertě v zákulisí a nešetřila něžnostmi.  (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – „Chci vypadat jako Lister z Červeného trpaslíka,“ tvrdil na křtu svého cédéčka a společném koncertu s manželkou Lucií Bílou (41) v klubu Retro Václav Bárta (27) alias Noid.

„Chci vypadat jako Lister z Červeného trpaslíka,“ tvrdil na křtu svého cédéčka a společném koncertu s manželkou Lucií Bílou (41) v klubu Retro Václav Bárta (27) alias Noid. „Proto si nechávám narůstat dredy,“ smál se manžel Lucie Bílé, který si jako kmotry přivedl Viléma Čoka (45) a Kamila Střihavku (42).

„Na cédéčku jsme pracovali asi dva roky a jsem rád, že nám ho pokřtily pravé rockové legendy Vilda a Kamil,“ tvrdil Noid po koncertě, na který přišly asi tři stovky návštěvníků. „Líbí se mi hlavně jedenáctá písnička, ta se, tuším, jmenuje První hřích,“ smál se na pódiu zase Čok, který po křtu pozoroval se Střihavkou koncert Bílé od baru.

„Společné koncerty s Luckou ale neplánujeme, tohle byla spíš výjimka, protože je to v Praze. Ani ta hudba se k sobě moc nehodí,“ tvrdí Bárta. „Ale uvidíme, nikdy totiž neříkej nikdy,“ dodal. „Byl to můj první klubový koncert v tomto roce, snad se povedl. Ještě ale musím trénovat, protože na podzim vyrážím na turné,“ nechala se zase slyšet Bílá, která by na svém turné měla vystupovat i se začínající hvězdičkou Ewou Farnou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.