Podhůrský šerpoval missku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podhůrský šerpoval missku

Šerpování Barbory Žížalové přihlížela loňská finalistka Gabriela Kmečová a ředitelka soutěže Kateřina Hamrová (vpravo).
Šerpování Barbory Žížalové přihlížela loňská finalistka Gabriela Kmečová a ředitelka soutěže Kateřina Hamrová (vpravo). (: Miss Junior ČR)

PRAHA – Herec, moderátor a brzy už i tanečník z »novácké« reality show Bailando Zdeněk Podhůrský (47) ve své Galerii U Anděla ošerpoval Barboru Žížalovou, která na loňském finále Miss Junior ČR 2006 získala titul Miss Junior ČR media 2006.

Herec, moderátor a brzy už i tanečník z »novácké« reality show Bailando Zdeněk Podhůrský (47) ve své Galerii U Anděla ošerpoval Barboru Žížalovou, která na loňském finále Miss Junior ČR 2006 získala titul Miss Junior ČR media 2006. „Zaskočilo nás, že tento titul získali stejným počtem novinářských hlasů hned dvě slečny. A šerpa byla na finálový galavečer připravena jen jedna,“ vysvětlila ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

„Barbora byla natolik kolegiální, že šerpu nechala Adéle Seidlové a počkala si na novou. Sama totiž ještě ten večer získala titul Miss Junior ČR 2006 Café Jungmann,“ dodala Hamrová. Dodatečného šerpování se Zdeněk Podhůrský ujal vesele a akčně. Jelikož stuha nebyla sešitá, na místě ji pohotově slepil vteřinovým lepidlem.

Regionální castingy Miss Junior ČR 2007 se rozběhnou už příští středu 25. dubna v Českých Budějovicích. „Ve všech regionálních porotách zasednou loňské regionální finalistky. Také letos vybere porota v každém regionu nejméně tři semifinalistky, z nichž pak jedna postoupí do finále. Ve finálové dvanáctce tak budou zastoupeny všechny regiony Čech, Moravy a Slezska,“ dodala Hamrová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.