Utrpení Vlaďky Erbové (34) nekončí: Další operace. Tentokrát v celkové narkóze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení Vlaďky Erbové (34) nekončí: Další operace. Tentokrát v celkové narkóze!

Problémy, kvůli kterým Erbová operaci podstoupila, ji trápily od mládí. Chirurgický zákrok byl nevyhnutelný.
Problémy, kvůli kterým Erbová operaci podstoupila, ji trápily od mládí. Chirurgický zákrok byl nevyhnutelný. (Foto Aha! – Jan Tůma, Martin Hurda, ara)

Doma moc dlouho nepobyla. Po třech týdnech od poslední operace musela Vlaďka Erbová znovu do nemocnice. Bezodkladnou operaci podstoupila v celkové narkóze!

Do pražské Nemocnice na Homolce byla modelka převezena v minulém týdnu. Důvodem hospitalizace byla operace střev, kterou podstoupila v celkové narkóze. „Věřím, že jsem si letos vybrala na pár let dopředu. Nemocnic už bylo letos dost…,“ sdělila deníku Blesk o svém zdravotním stavu.


Náhlá operace nebyla náhodou. Erbovou trápily problémy se střevy už v mládí. Po prasknutí slepého střeva v deseti letech následovaly srůsty a zauzlování střev, které musely být řešeny rovněž operativně. Po porodu v roce 2006 to vypadalo, že už je vše v pořádku a další komplikace nehrozí. Bolesti byly ale pro modelku v posledních dnech nesnesitelné. Jiné východisko než chirurgický zákrok tedy nebylo možné.

Přečtěte si
-bello-
17. 11. 2015 • 13:29

Gott o tom nemluvil, protože do poslední chvíle měl jen bolení břicha, než ho otevřeli. Gott moc dobře ví, že je sledovaný, tak o tom mluví taky. To , jaký zdravotní stav má je jeho soukromí, jenže protože jsou slavní, soukromí mají málo! A to všichni, nejen Erbová nebo Gott. Ovšem nesmí předvádět jak blbka z muzikálového křoví v Gottová krční límec, takovým nikdo nevěří Za chvíli se národ bude sázet jestli má Gott vývod a jak se s tím popasuje ta jeho nanda.

-bello-
17. 11. 2015 • 13:14

Chudák , ta už si zkusila bolesti ! O celkové narkóze v AHA píšou proto, že si uřízli ostudu ( může mít AHA vůbec ostudu ?) když u Gotta a katetrizace psali o celkové narkóze.Tak teď blbci upřesňují, že operace střev neprobíhá tak, že Erbové nabídnou cigáro, otevřou ji a za oboustranné komunikace se jí přehrabujou ve střevech

britva
17. 11. 2015 • 09:23

anální sex by se neměl přehánět. střeva hodně trpí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.