Drda chystá dvoje křtiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drda chystá dvoje křtiny!

Zbyněk Drda získal TýTý a teď představí své debutové album.
Zbyněk Drda získal TýTý a teď představí své debutové album.

PRAHA – Zbyněk Drda (20) po vítězství v anketách TýTý a Zlatý Otto dosáhl další mety. Vítěz poslední řady soutěže Česko hledá SuperStar se totiž chystá představit publiku svoji debutovou desku Pohled do očí.


Album, které by mělo vyjít už v pondělí 16. dubna, bude mít křest doslova dvojitý – dva křty a dva vítězové SuperStar! První, veřejný křest proběhne 30. dubna v brněnském kulturním domě Semilasso a druhý křest se bude konat 15. května v pražském Retro Music Hall. Drda zazpívá věci z nového alba včetně pilotního singlu Miliony přání a na koncertech, na nichž ho doprovodí jeho nová kapela, zazní i několik věcí převzatých. Drda však chystá ještě jeden »bonus« navíc, a to hostování slovenské SuperStar Petera Cmoríka. Jeho debutové album Nádherný deň se stalo nejprodávanějším albem na Slovensku v loňském roce a Cmorík získal tři ceny v anketě Slávik jako zpěvák, objev roku a hit roku.


Autor: (son)
Foto Aha!: Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.