Tofi práská na Bílou: Sex s Luckou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tofi práská na Bílou: Sex s Luckou!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (: Archiv)

PRAHA – Bývalá hvězda filmu Kamarád do deště Sagvan Tofi (42) se naváží do zpěvačky Lucie Bílé (41)! Podle něj totiž devítinásobná Česká slavice v právě vycházející autobiografické knížce Jen krátká návštěva potěší nepřiznává všechny své milence v životě!

„Kdysi byla, co se týče mužů, tak rozdováděná, že by jí fotbalisti mohli závidět,“ šokuje Tofi. A není sám! Už dříve se Aleš Brichta svěřil s tím, že si naše největší ženská pěvecká hvězda často vybírala milence v restauracích!

O začátcích pěvecké kariéry Lucie Bílé, vlastním jménem Hany Zaňákové, která v sobotu oslavila jednačtyřicáté narozeniny, kolují doslova legendy. V jejím rockerském období mělo poznat její milostnou vášeň mnoho mužů nejen z hudební branže, ale i z lokálů, které ráda navštěvovala. Všichni ale až doteď mlčeli. Nyní jim však Lucie Bílá svým tvrzením, že v knize práskne skutečně všechny, hodila rukavici, kterou jako první zvedl právě Sagvan Tofi!

Zpráva o »upřímné« knize podle herce vyvolala zvlášť v muzikantských kruzích bouři veselí. „Všichni jsou zvědaví, jestli to Lucka myslí opravdu vážně, jestli to vezme z gruntu a bude skutečně tak upřímná, jak říká. Muzikanti, bedňáci a lidi z ansámblu, který se kolem ní pohyboval v období Neposlušných tenisek, tvrdí, že v tý době byla tak rozjetá a rozdováděná, co se týče mužů, že by jí to naši fotbaloví reprezentanti mohli jen tiše závidět,“ nebere si Tofi ve svém pravidelném časopiseckém sloupku Skandálovník servítky. A hned pokračuje!

„Skotačila prý tak, že dokázala skolit za večer několik muzikantů, bedňáků, zvukařů, osvětlovačů a tak dále. Je ale taky možný, že už si to nepamatuje. Jak podotkli někteří její bývalí soukmenovci, pokud by chtěla napsat pravdivé memoáry o svých vztazích s muži, bude to muset být několikadílná epopej,“ rýpnul si do Lucie herec a příležitostný zpěvák, jehož vlastní ložnicí už prošlo několik stovek žen. Pro údajné mlčení kolegyně má ale pochopení hlavně z jiného důvodu. „Dneska už je Lucka seriózní dáma, manželka a vzorná maminka a podle mě si těžko bude chtít pošpinit svou dnes ctnostnou pověst. Takže to možná nakonec bude jen takový blá blá blá, chození okolo horký kaše,“ věští Tofi.

Jeho Skandálovník tak jen potvrzuje slova Aleše Brichty, který se před několika lety v jednom bulvárním deníku nechal slyšet, že si Lucie Bílá užívala s každým, kdo jí přišel pod ruku! „Já jsem ji poznal jako obtloustlou a bláznivou holku, která vymetala s fanoušky hospody. Prostě neuměla říci ne! Měla ráda sex a vůbec byla celá taková lidová,“ prozradil na bývalou kolegyni z kapely Arakain Brichta. Ve stejném článku zaznívá, že jediné, co se v té době budoucí vítězce Českého slavíka zadařilo, bylo naklopit do sebe pár panáků v hospodě a zalaškovat si s místními štamgasty. Co na útoky kolegů z branže říká sama Lucie Bílá, se nám nepodařilo zjistit. Právě je totiž na dovolené v zahraničí a nereaguje ani na zaslané esemesky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.