Libor Bouček: Chci vyhrát olympiádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Libor Bouček: Chci vyhrát olympiádu!

Chcete být mistry světa nebo světovými rekordmany? Trénujte s Liborem Boučkem a Martinou Sáblíkovou už zítra od 10.15 hodin v t-music na Primě.
Chcete být mistry světa nebo světovými rekordmany? Trénujte s Liborem Boučkem a Martinou Sáblíkovou už zítra od 10.15 hodin v t-music na Primě. (pro Aha! – Jan Janků)

PRAHA – Moderátor prestižní hitparády t-music Libor Bouček (26) se vrhá na sport! „Potřebuji nejen zhubnout, ale chtěl bych získat i nějakou tu zlatou medaili. Nejlépe z olympijských her,“ smál se Bouček a protože není žádný troškař, tak si do studia zítřejšího vydání t-music pozval dvojnásobnou mistryni světa a držitelku pěti světových rekordů v jediné sezoně, rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou.

„Martino, ty jsi na svůj úspěch tvrdě pracovala devět let. Ukaž mi fígly, jak se rozcvičit a pak všechny porazit a odnést si zlatou medaili. Příští měsíc bych už nějaké to zlato bral,“ usmíval se Bouček. A Sáblíková se nenechala zaskočit a pěkně jej potrápila na rotopedu. „Před závodem si protahuju a rozcvičuju celé tělo,“ přiznala Martina. A moderátorovi hudební hitparády důvěrně prozradila, že v poslední době nejraději poslouchá naši hymnu! „Kdybych byl vždycky první jako ty, tak by byla hymna taky můj největší hit,“ odpověděl jí Bouček.

V zítřejší t-music bude vyhlášen vítěz druhého pokračování soutěže s CK Blue Style – Za sluníčkem s tmusic do Egypta a Bouček zahájí pro velký zájem její třetí pokračování. A taky představí čtyři aktuální klipové novinky od Red Hot Chili Peppers, Justina Timberlake, Alexe Gaudina a Sunshine, kteří přijdou svou rockovou novinku Top! Top! The Radio představit přímo do studia.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.