Meky Žbirka finišoval v Lucerně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Meky Žbirka finišoval v Lucerně!

Meky se představil ve vynikající formě, zahrál své největší hity a publikum ho pak po zásluze odměnilo mohutným potleskem.
Meky se představil ve vynikající formě, zahrál své největší hity a publikum ho pak po zásluze odměnilo mohutným potleskem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slovenský zpěvák Meky Žbirka (54) měl v úterý večer v pražské Lucerně poslední koncert ze svého turné »30«. „Bylo to takové hezké finále, všech těch jedenáct koncertů proběhlo v neuvěřitelné pohodě a tohle byla ta nejhezčí tečka,“ svěřil se nám po koncertě Meky.

Teprve po téměř dvouhodinovém hudebním maratonu si Žbirka uvědomil, kolik lidí se na něj vlastně přišlo podívat. „Viděl jsem to, až když se po koncertě rozsvítila světla. Někdo mi pak pošeptal, že kapacita Lucerny byla o hodně překročena,“ uvedl Žbirka, který tvrdí, že na toto turné bude vzpomínat do konce svého života.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.