Šampionka Kvitová zlomila prokletí: Konečně zamilovaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šampionka Kvitová zlomila prokletí: Konečně zamilovaná!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (ČTK – Roman Vondrouš)

Osm let ho proklínala, teď ho miluje. Ten vztah přitom zpočátku vypadal úplně beznadějně. Ale letos ledy roztály! Tenistka Petra Kvitová (25) se zamilovala do New Yorku! Na US Open se bude bít o semifinále.

V osmifinále zničila Britku Kontaovou a hned pózovala s trikem s jasným vzkazem. „Ano, konečně to mohu říci: Miluji New York!“ smála se Petra. Kdo by to řekl, humbuk na americkém grandslamu jí vždy vadil. „A vidíte, už to tady začínám mít ráda. Ta sršící energie prostě k tomuto městu patří,“ omlouvala tradičně neukázněné fanoušky.

Byl to kouzelný večer, do arény Arthura Asheho přišlo přes 20 tisíc lidí. „Sice spíš čekali na Federera, který hrál po nás, ale i tak to byl nádherný zážitek!“ culila se. Když měla mečboly, hlediště pekelně burácelo. „Měla jsem husí kůži...“
Kde hledat Petřino newyorské probuzení? „Po všech těch trablech, mononukleóze, jsem od sebe nic nečekala, nevytvářím na sebe tlak. Cítím se tu prostě skvěle, jako ještě nikdy. Jsem šťastná,“ prozradila. Ke štěstí přispívá i vztah s hokejistou Radkem Meidlem. „Petře prospělo, že se klasicky zamilovala. Poprvé na ní vidím, že toho kluka miluje,“ řekl dokonce deníku Sport tenistčin manažer Černošek. Takže paráda, hned dvojitá velká láska! Zítra Kvitovou čeká ve čtvrtfinále Italka Pennettaová, ale žádný strach. Zamilované holky přece dokážou velké věci...



Přečtěte si
oldedek
10. 9. 2015 • 10:48

Nó a ještě k tomu "milování" přidat někdy i tenis s ksichtem odhodlaným se prát a bylo by a bylo by "to" celý .... Někdy se na ní nedá koukat !!!

-bello-
9. 9. 2015 • 23:01

.... " nevytvářím na sebe tlak ..." Nemám ji ráda ! Je mi fuk., kdo všechno jí odkejval, že udělala dobře , když se na Česko vykašlala a šla nedanit peníze do Monaka, mně to vůči Čechům přišlo blbý. Fandit ale chce, za hubičku. A houby reperezentuje Česko, dávno už jen sebe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.