Martin Michal a Helena Vondráčková: Leží v horečkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Michal a Helena Vondráčková: Leží v horečkách!

„Koukej se uzdravit, nebo uvidíš,“ říká Helena Vondráčková nemocnému oslavenci Martinu Michalovi.
„Koukej se uzdravit, nebo uvidíš,“ říká Helena Vondráčková nemocnému oslavenci Martinu Michalovi. (Aha!: Marek Pátek)

ŘITKA – Martin Michal, manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové (59), oslavil v neděli na apríla osmačtyřicáté narozeniny! Z plánované oslavy na hausbótu na Slapech ale sešlo! Lékaři poslali Martina se zápalem plic do postele!

Pokažená oslava narozenin!

Martin Michal, manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové (59), oslavil v neděli na apríla osmačtyřicáté narozeniny! Z plánované oslavy na hausbótu na Slapech ale sešlo! Lékaři poslali Martina se zápalem plic do postele!

„Je to virové onemocnění, beru na ně antibiotika a snažím se to vyležet. Je to otrava, když je venku sluníčko, ale léky už zabírají a je mi lépe. Vynahradíme si to s Helenou v létě, na jejích kulatinách,“ říká Martin, který doufá, že zápal plic je poslední tečkou za jeho nemocemi. Loni totiž bojoval i s nebezpečnou boreliózou.

Však také na nemoci nemá čas, už za týden do Čech přilétá Waldemar Matuška s manželkou Olgou Blechovou a začne velkolepé koncertní turné, které pořádá právě Martinova agentura MM.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.