Nemocný Josef Somr se vrací k filmu! V nových Básnících bude hrát pod dohledem dvou doktorů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemocný Josef Somr se vrací k filmu! V nových Básnících bude hrát pod dohledem dvou doktorů!

Josef Somr se vrací k filmu, při natáčení bude mít lékaře.
Josef Somr se vrací k filmu, při natáčení bude mít lékaře. (Foto Aha!: Daniel Černovský, ara)

Není nejmladší a od operace slinivky, kterou prodělal před několika lety, dostává jeho tělo zabrat. Přesto Josef Somr (81) kývl na roli v šestém pokračování Básníků. Nemusí se obávat o zdraví. „K dispozici mu budou přímo na place dva doktoři,“ svěřil Aha! režisér Dušan Klein (75).

Herecký bard bude tedy i na place pod dohledem. „Moji dva synové jsou lékaři a budou stále v pohotovosti. Nikdo tedy nemusí mít žádné obavy,“ prohlásil Klein a vzápětí důrazně dodal: „Já jsem ale přesvědčen, že žádná zdravotní pomoc třeba nebude!“ Jistota je ale jistota. Herec se teď sice cítí dobře, ale co kdyby... Jak dál svěřil režisér Klein, nikdo se také nemusí obávat, že by Somra další díl Básníků s názvem Jak básníci čekají na zázrak vyčerpal. „Jako profesor Libor Ječmen má pan Somr středně velkou roli,“ vysvětluje Klein s tím, že se bude jednat jen o několik záběrů.


„On by ale s panem Somrem nádherně stačil pouze jeden záběr. Je to tak velký herec, že pro film by bohatě stačilo, kdyby se jen jedinkrát prošel před kamerou,“ vychválil hereckého barda Klein, který natáčení dalších Básníků rozjede už v září.



Přečtěte si
defakto
4. 8. 2015 • 10:18

... Somr ?... dědek jeden plesnivěj , že si nedá pokoj ! .... dnes se točí neuvěřitelné hovadiny , další díl Básníků bude jeden z nich a to umělci pořád pláčou , že na jejich "veledíla" nejsou peníze ! ... peněz dostávají víc než dost , kdyby ty filmy stáli za to tak mi to nevadí , ale utrácet miliony na bláboly a propadáky se mi nelíbí !

-bello-
3. 8. 2015 • 23:08

kdyby nezůstávali starší, kdo by hrál jejich role?Namaskovaní čtyřicátníci ?

-bello-
3. 8. 2015 • 23:06

+ Žabovřesky, ale ty jsou ubohý od 1. dílu, další peklo 2. dílu jsem odmítzla.Mám sebezáchovnej pud zachovalej , to platí i o posledním Kameňáku Nastavovaný kaše jsou nejedlý, zrovna tak jako filmy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.