Vdova po hudebníkovi Jiřím Brabcovi (†63) Rezková: Další útok na exmanželku svého muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vdova po hudebníkovi Jiřím Brabcovi (†63) Rezková: Další útok na exmanželku svého muže!

Fotografie
Fotografie (internal)

Drsný útok vdovy po country legendě Jiřím Brabcovi (†63) na bývalou ženu svého muže pokračuje! Zpěvačka Šárka Rezková (46) nemůže vydýchat, že bez toho, aniž by jí dala vědět, uspořádala vzpomínkový večer na Jiřího, který by letos v červenci oslavil 75 let. Teď na Evu Brabcovou (70) vytáhla silný kalibr!

„Paní Brabcová se mi celé roky snaží škodit a dokázala to tím, že absolutně ze vzpomínkového večera vynechala mě, poslední Jiřího ženu. Co mě, hlavně mého syna Dominika, kterého jsem s Jirkou měla,“ zlobí se Rezková. „Moc dobře si pamatuji, jak se ode mě po Jiřího tragické smrti snažila odehnat spoustu lidí! A dělá to dál,“ hněvá se Šárka. „Třeba Pavla Bobka, když ještě žil, ode mě úplně odstřihla. Nevím, jak se jí to povedlo. Přitom se mu doma vysmívali, jak zpívá,“ dští síru interpretka slavného hitu Borůvková.


Jde jí o syna
Rezková řeší princip celé věci. „Jde mi hlavně o malého Dominika. Je úplná kopie svého táty. Proč se o něj bývalá Jiřího rodina nezajímá? On za nic nemůže, nikomu nic neudělal,“ přemýšlí Šárka. „Jeho na tu vzpomínkovou akci pozvat mohli, poznal by alespoň starší sourozence Lucii a Filipa. Teď si kluk přijde jako odpad, strašně mě to kvůli němu bolí,“ dodala Rezková, která je momentálně se synem v Holandsku. Brabcova bývalá žena Eva k celé záležitosti prohlásila jediné: „Ať si každý zamete před vlastním prahem!“

Autor:  LUBOŠ PROCHÁZKA

Přečtěte si
ellenic
28. 7. 2015 • 08:27

Šárka Rezková má v podstatě pravdu, proč by nemohla na vzpomínkový večer Eva Brabcová pozvat aspoň Dominika. Je synem Jiřího Brabce, to prostě nezmění, kluk vyrůstá bez táty, má dva starší i když nevlastní sourozence. U Evy Brabcové je nespravedlnost v opuštění rodiny , u Šárky, že původní rodina nechce znát nejmladšího syna Jiřího Brabce. Nikdo neříká, že se musí všichni spolu objímat, ale toho Dominika by neměli nechávat stranou. Je to o slušnosti. Jsou rodiny i u VIP, že spolu nevlastní sourozenci komunikují a nemají s tím problém .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.