Vážně nemocný Petr Spálený (71) na dně: Operace už ho nezachrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně nemocný Petr Spálený (71) na dně: Operace už ho nezachrání!

Petr Spálený se nyní musí šetřit, aby se kolaps neopakoval.
Petr Spálený se nyní musí šetřit, aby se kolaps neopakoval. (Aha! – Martin Hykl)

Je tomu 46 let, kdy Per Spálený zahájil svou kariéru. Letos ji ze zdravotních důvodů nedobrovolně ukončil a nenese to vůbec dobře!

Kvůli problémům s krční páteří musel zpěvák v minulosti absolvovat operaci, při níž mu lékaři páteř fixovali sedmi šrouby. Zhruba před rokem mu ale operovaná páteř opět začala působit velké potíže. Letos se jeho problémy ve velmi krátkém čase zhoršily natolik, že se svou kapelou Apollo zrušil téměř 50 koncertů, naplánovaných do konce roku.

To vše kvůli tomu, že mu páteř zdeformovala tvář a Spálený má problémy i s mluvením. Zpěv nezvládá vůbec. Bubeník Apolla Jiří Jirsa prozradil, že měl Spálený z několika posledních koncertů nehezký zážitek: „Petr se zpívání nechtěl vzdát, ale lidé si začali myslet, že je opilý. To byl nepříjemný pocit, proto se rozhodl, že je konec! Muselo to být pro něho těžké, s tou pokřivenou tváří to ale vážně nešlo…“

Navíc další operace, kterou by zpěvák rád podstoupil, už není možná: „Doktoři mu řekli, že je to už neoperovatelné a jediná možnost je rehabilitovat a brát prášky proti bolesti,“ vysvětlil v závěru Jirsa pro deník Blesk. 



Autor:  gre

Přečtěte si
namhal
25. 7. 2015 • 12:54

Souhlas. Lidé platí za to že starci a stařeny na koncertech zpívají playblack protože už na to pěvecky nemají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.