(Ne)hvězdné Vary: Které celebrity šetřily za víno a který moderátor si »ustlal« na lavičce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

(Ne)hvězdné Vary: Které celebrity šetřily za víno a který moderátor si »ustlal« na lavičce?

Ne každý se ve Varech oblékal jako švihák lázeňský. Jen se podívejte...
Ne každý se ve Varech oblékal jako švihák lázeňský. Jen se podívejte... (Aha! - M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, herminapress.cz)

To ale Aleš Háma (42) se snažil splynout s davem obyčejných návštěvníků tak moc, že vypadal, jako by právě vylezl ze stanu v kempu. A to není zdaleka všechno, mrkněte se do galerie, kdo všechno ve Varech oblečení zase tolik neřešil…

To ale Aleš Háma (42) se snažil splynout s davem obyčejných návštěvníků tak moc, že vypadal, jako by právě vylezl ze stanu v kempu. A to není zdaleka všechno, mrkněte se do galerie, kdo všechno ve Varech oblečení zase tolik neřešil… A pro vyvážení jsme přidali tři páry, které naopak ve Varech zvolily oblečení nejlepší.

PŘEHLED CELEBRITNÍCH BATŮŽKÁŘŮ V GALERII ČLÁNKU!



Autor:  zej

Přečtěte si
b.r.s.a
13. 7. 2015 • 11:49

Já si myslím,že převážná většina našich byli NEHVĚZDY Rádoby VIP , bývalý missky ,někteří poloherci ...... samý NEhvězdy. A ještě k tomu většina BEZmozku ..

jarypadlo
13. 7. 2015 • 10:14

Jakub Kohák má nějaké dvojče nebo se redaktor trochu wožral?Jo ať si nosí co kdo chce,není nutno být stále jen za známého,někdo si rád dopřeje i mezi davem lidí trochu klidu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.