Hvězda Vyprávěj Bernášková: Kvůli týrání musela na plastiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Vyprávěj Bernášková: Kvůli týrání musela na plastiku!

Herečka trpí komplexy kvůli bývalému partnerovi.
Herečka trpí komplexy kvůli bývalému partnerovi. (Foto Aha!: Ladislav Křivan)

Málokterá žena může říct, že je se svým vzhledem stoprocentně spokojená. Každá má obvykle minimálně jednu partii, kterou by ráda vylepšila. Sebevědomě působící Jana Bernášková (34) ovšem prozradila, že u ní se nejedná jen o jednu partii, díky psychickému týrání ze strany bývalého partnera trpí neskutečnými komplexy, kterých už se asi nikdy nezbaví…

Člověk si ani neumí představit, že by od svého partnera neslyšel jediné pěkné slůvko, ale pouze samou kritiku. „Slýchávala jsem, že mám malá prsa, velký zadek, oplácaná stehna, dlouhé ruce, velké zuby a mnoho dalších,“ smutní herečka pro magazín Sedmička.

No, není divu, že se dotyčnému podařilo zničit Janino sebevědomí. Od té doby se obléká jen do volného oblečení, cvičí a dokonce šla na liposukci stehen, u kterých prý ani cvičení nepomohlo: „Plastického chirurga mi doporučila kamarádka, když viděla, jak se trápím.“  Nynější manžel Bernáškové, scénárista Rudolf Merkner, je však naštěstí z úplně jiného těsta než Janin bývalý partner. Snad herečce pomůže uvědomit si, že je krásná žena, která se rozhodně nemá za co stydět. Souhlasíte?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.