Staromódní fazole Camilla: Nemilé překvapení kvůli zesnulému bratrovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Staromódní fazole Camilla: Nemilé překvapení kvůli zesnulému bratrovi!

Camilla opět způsobila pěkný trapas!
Camilla opět způsobila pěkný trapas!  (EPA, ara)

Téměř při každé akci nebo veřejném vystoupení způsobí Camilla, vévodkyně s Cornwallu, nějaký skandál či trapnou chvíli, za kterou se královská rodina omlouvá nebo se minimálně stydí. Nebylo tomu jinak ani při charitativní akci, uspořádané ke vzpomínce na jejího zesnulého bratra Marka…

O Camille se ví, že citem pro módu opravdu obdařená není. Její staromódní styl oblékání způsobuje, že vypadá jako hůře oblékaná vrstevnice královny Alžběty… Ovšem na zmíněné charitativní akci předvedla doslova módní peklo, které bylo vzhledem k charakteru akce neomluvitelné, informoval web celebdirtylaundry.com.

Na první pohled vypadal její outfit nezvykle příjemně. Vzorované modré šaty, bílé sako a perly. Ovšem pak to přišlo, kabelka ve stylu plechovky pečených fazolí!!! Ani děti, které byly při jejím slavnostním odhalení sochy slona, neměly větší výstřelek než vévodkyně z kukuřice, jak jí mnozí nazývají. Co myslíte, může si možná budoucí královna Anglie dovolit takový výstřelek? O svůj názor se s námi podělte v komentářích.



Přečtěte si
hufnagll
16. 6. 2015 • 20:01

Camilla,vévodkyně z Cornwallu si při veřejné akci prdla do bombarďáků.No, to je toho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.