Langmannová & Dvořáková: Sexy i s plnými bříšky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Langmannová & Dvořáková: Sexy i s plnými bříšky!

Renata Langmannová předvedla líbivé a exoticky laděné večerní šaty.
Renata Langmannová předvedla líbivé a exoticky laděné večerní šaty. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Napřed se pořádně najíst a pak vyrazit rovnou na předváděcí molo! Skoro všechny modelky, které ukázaly své ladné vnady na slavnostní módní přehlídce Camilly Solomon, si totiž nejdříve do sytosti napumpovaly bříška vybranými pochoutkami z rautového stolu a pak spokojené a plné síly vtrhly na molo. Tam nejvíc zazářily sexy modelky Martina Dvořáková (23) a Renata Langmannová (20), jejichž vnady okouzlily nejen všechny muže.

„Když se předvádějí šaty, tak nevadí, když si dáme trochu do nosu. Horší to je, když jde o spodní prádlo nebo plavky,“ stydlivě prozradila s dortíkem u pusy bývalá Česká Miss Renata Langmannová. Ta se stala spolu s Dvořákovou hlavní aktérkou přehlídky, která byla součástí charitativního večera k 15. výročí založení Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra.

„Camilliny společenské šaty se mi moc líbí. Dokonce přemýšlím, že si některé z nich pořídím na finále Miss ČR, které se bude konat na začátku dubna,“ pěla chválu na modely zase modelka Lucie Váchová. Ta také v Paláci Žofín předvedla krásné večerní šaty společně s Kateřinou Průšovou nebo Českou Miss Lucií Hadašovou. V průběhu večera vystoupil i houslový virtuos Jaroslav Svěcený nebo moderátorka a herečka Michaela Dolinová s hudebním doprovodem Top Band. Celým programem provázeli Monika Valentová a Pavel Svoboda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.