Salava cvičí s Nancy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Salava cvičí s Nancy!

Petr Salava nosí Nancy na rukou za pomoci úřadujících Miss aerobik.
Petr Salava nosí Nancy na rukou za pomoci úřadujících Miss aerobik.

PRAHA – O tomto víkendu pokračuje Miss aerobik tour a zbystřit by měly především pohybově nadané dívky a ženy ze Slezska a Vysočiny!


Soutěžit se bude nejprve v sobotu 24. března ve víceúčelové hale v Opavě (od 10 hodin) a o den později v jihlavské sportovní hale Evžena Rošického (budova bazénu, od 11 hodin).
Tradičně dostanou šanci soutěžící v pěti kategoriích, přičemž z té hlavní (18 až 35 let) postoupí vždy pět nejlepších do červnového semifinále. Na zájemkyně čeká aerobik s lektorem Romanem Ondráškem a třemi nejlepšími dívkami z Miss aerobik 2006 a konverzace s moderátorem Petrem Salavou. A program zpestří i mezinárodní pěvecký tandem Nancy & Robert.
„Už se těším, že si s krásnou Nancy zase zacvičím,“ prozradil deníku Aha! Petr Salava s tím, že Nancy má sportovního ducha, což mu u žen imponuje. A deník Aha!, jako mediální partner, bude opět u toho.


Autor: (gra)
Foto: Care Alfa/Zbyněk Čejka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.