Milena Steinmasslová dnes slaví 60 let: Její nejtemnější zážitek? Nechutná válka s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milena Steinmasslová dnes slaví 60 let: Její nejtemnější zážitek? Nechutná válka s manželem!

Rozvod byl drsný, manželé prý bojovali i o psa.
Rozvod byl drsný, manželé prý bojovali i o psa. (Foto Aha! – David Malík, Martin Hykl, ara)

Jak to tehdy doopravdy bylo, vědí dnes jenom oni dva. Před šesti lety ale proběhl médii jeden z nedrsnějších rozchodů českého showbyznysu. Rozvod Mileny Steinmasslové (60) a kameramana Romana Pavlíčka (60) se změnil ve válku!

Bojovalo se o dům, děti i psa. Zatímco bývalý manžel herečky tvrdí, že na něj poštvala i dva syny, Steinmasslová tvrdí, že rozvod byl děsivou zkušeností zvláště pro ni. Detaily rozchodu nezůstaly za zdmi jejich vily (o kterou také vedli spory) a manželé si dokonce vyřizovali účty přes média. Blesku se Pavlíček svěřil, že se dokonce zhroutil a musel brát léky na uklidnění.

„Prý mi dá dva miliony a ať vypadnu z domu. Já se ale rozvádět po 26 letech manželství nechtěl. Ani přijít o rodinu a o svoje dva kluky. Ona si ale stála na svém,“ říká o reakcích své ženy. A situace se stupňovala. Steinmasslová si dokonce do společně vybudovaného domu měla pozvat zámečníky a nechala vyměnit zámky. Vrcholem pak byla potyčka s jeho starším synem Tomášem. „Napadl mě zezadu a bušil mě do hlavy. Řešila to policie. V životě by mě nenapadlo, že se se mnou začne prát syn,“ řekl tehdy Pavlíček s tím, že ho manželka zničila. Sama Milena Steinmasslová o detailech tolik nemluvila. Potvrdila, že to nebyla procházka růžovým sadem a že se v instituci manželství hodně zklamala. „Vychovali jsme děti a pak se to nějak uzavřelo, ale bohužel takovým způsobem, že už nešlo znovu nastartovat. Někdy se přihodí, že se lidé do sebe znovu zamilují. Ale když se tohle nestane, přijde mi rozchod jako férové řešení,“ vysvětlila. Po rozvodu dokonce odsunula herectví na druhou kolej a stala se z ní mentorka, která pomáhala ženám po rozvodu. Hvězda seriálů Ranč u Zelené sedmy nebo Rodinných pout ani její manžel to zkrátka neměli jednoduché a nejradši by pekelný rozvod navždy vytěsnili.



Přečtěte si
prasulka
21. 3. 2015 • 11:08

Úplně zbytečný článek,NIC nového jste nenapsali..... ,vše,o čem tu píšete bylo již zveřejněno!

lepo
21. 3. 2015 • 07:41

Nikdo 3 do vztahu dvou lidí nevidí. Vytrhávat z kontextu a soudit může jen omezený člověk! Bohužel se to děje neustále. Je to o pověstném "poháru, který jednou přeteče". Soužití je prostě složité a chce to opravdu hodně tolerance. Pokud se má ve vztahu někdo trápit a život jen přežívat je lepší odejít i po tolika letech. Přeji paní Mileně hodně zdraví a sil do dalších let!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.