Show Osmanyho Laffity: Zestárlá modelka! A šaty za statisíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Show Osmanyho Laffity: Zestárlá modelka! A šaty za statisíce

Ještě vloni pózovala Vlada pro časopis Playboy...
Ještě vloni pózovala Vlada pro časopis Playboy... (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Luxus, o jakém se obyčejné české ženě jen zdá! Šaty z nejlepších materiálů, precizních střihů, střevíčky z jemné jehněčí kůže a kožešiny z norka byly k vidění na Osmany Laffita Couture podzim - zima 2007-2008.

Luxus, o jakém se obyčejné české ženě jen zdá! Šaty z nejlepších materiálů, precizních střihů, střevíčky z jemné jehněčí kůže a kožešiny z norka byly k vidění na Osmany Laffita Couture podzim - zima 2007-2008. O cenách ale návrhář kubánského původu, který svým zákaznicím šije vše na míru, mlčí. Ty začínají od několika tisíc po statisíce!

Koktejlky můžou zákaznice pořídit už od třiceti tisíc korun, větší róby už míří ke sto tisícům. Pokud je model z materiálů jako norek nebo krokodýlí kůže, tak se může vyšplhat až ke čtvrt milionu. To ale návrhářovým klientkám nevadí, ty na přehlídce s nadšením hlasitě aplaudovaly. Hlavní hvězdou patnácté přehlídky v pořadí byla Miss Ukrajina Vlada Lytovchenko (36), která patří mezi nejoblíbenější Osmanyho modelky. A jak je vidět, věk zřejmě nerozhoduje, když si ji ještě vloni vybral časopis Playboy jako svoji Playmate. Úspěch sklidila také na filmovém poli, kdy si zahrála po boku svého oblíbence Gerarda Depardieu. Modelka svého přátelství s Laffitou zřejmě nevyužívá, když za jeho šaty stále utrácí nemalé sumy. Na molu se pohybovaly spíše neznámé modelky, mezi kterými se mihla také Miss ČR 2002 Kateřina Průšová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.