Šeredová: Tři balony pro Gigiho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Šeredová: Tři balony pro Gigiho

Alena Šeredová bude velmi sexy i jako nastávající maminka.
Alena Šeredová bude velmi sexy i jako nastávající maminka. (: Modeta Style/Enzo Ranieri)

PRAHA – To je materiál! Jedna z nejvíce sexy Češek modelka Alena Šeredová (28) představila vlastní kolekci bikin na sezónu 2007. A to navzdory faktu, že fotografové se už v minulosti mockrát přesvědčili, že krásná Alena se nejraději koupe nahoře bez.

To je materiál! Jedna z nejvíce sexy Češek modelka Alena Šeredová (28) představila vlastní kolekci bikin na sezónu 2007. A to navzdory faktu, že fotografové se už v minulosti mockrát přesvědčili, že krásná Alena se nejraději koupe nahoře bez.

Při pohledu na to, jak to Šeredové v bikinách sekne, se její přítel, italský fotbalový brankář Gigi Buffon (29), už asi nemůže dočkat, až se svou láskou vyrazí na pláž. Plavky si totiž navrhla přesně tak, aby dokonale zvýraznily všechny přednosti jejího nádherného těla. A aby to Gigimu nebylo líto, strčila si pod ně mičudu. Sice ne fotbalovou, ale o to tady asi nejde.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.