Moderátorka Markéta Fialová: Poštvala proti Nově velmi vlivnou organizaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moderátorka Markéta Fialová: Poštvala proti Nově velmi vlivnou organizaci!

Markéta Fialová
Markéta Fialová (TV Nova)

Markéta Fialová už na Nově není tolik vidět. Tedy pokud nejste fanouškem pořadu Střepiny, do kterého byla po odejití z Televizních novin uklizena. Vcelku svižný a sympatický pořad, který Fialová moderuje, má teď problémy kvůli jedné ze svých reportáží.

Jde o kauzu, ve které Markéta Fialová a její spolupracovníci přišli s tím, že se v česku obchoduje s hokejovým potěrem a dorostem. „Prvňák za deset tisíc, osmák za osmdesát tisíc. Česko je společně se Slovenskem poslední zemí na světě, kde obchod s hokejovou mládeží čile kvete,“ prohlásila na obrazovce Fialová a tím začaly problémy.

Reportáž, která tvrdí, že se v Česku obchoduje s malými hokejisty, řádně naštvala Český svaz ledního hokeje. A ten se hodlá bránit. „Uvedené tvrzení nemá žádnou oporu v platných zákonech ani v řádech a normách. Vzhledem k tomu, že tyt lživé výroky a nepodložená obvinění poškozují zájmy ledního hokeje, je ČSLH připraven podniknout odpovídající právní kroky,“ řekl týdeníku Sedmička mluvčí svazu Zdeněk Zikmund.

Podle všeho svazu hokejistů vadí zejména to, že v souvislosti s ním se v reportáži objevil výraz „obchodování s dětmi“. Podle Zikmunda se tím pádem vše rázem ocitá na hranici trestně-právní odpovědnosti, Českému svazu ledního hokeje reportáží prý navíc vznikají jak morální, tak materiální škody.

Vše tedy bude mít podle všeho ještě dohru a je otázkou, jak moc za svá slova zaplatí právě Markéta Fialová. Ta je totiž podle svých vlastních slov spoluautorkou Střepin a je tedy otázkou, zda se náhodou ošemetná slůvku proti hokejovému svazu nezrodila v její hlavě…





Přečtěte si
ivoadler
26. 2. 2015 • 10:33

Taky si myslím, že Fialová má pravdu. Občas něco ze zákulisí prosákne.

strejdaz
26. 2. 2015 • 10:00

ASI JE TO PRAVDA KDYŽ SE SVAZ ROZČILUJE

babapsi
26. 2. 2015 • 06:50

Já nevím, proč ta Fialová ráda nosí fialové věci? Nemohl by to tu někdo vysvětlit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.