Heidi Janků: Vypadám jako moucha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Heidi Janků: Vypadám jako moucha!

Heidi tvrdí, že ve slunečních brýlích vypadá jako moucha nebo žába, což jí Dania (vpravo) rozmlouvala.
Heidi tvrdí, že ve slunečních brýlích vypadá jako moucha nebo žába, což jí Dania (vpravo) rozmlouvala. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

PRAHA – „Trend slunečních brýlí je bohužel pro mě stále takový, že čím větší a nápadnější, tím líp. Mám docela drobný obličej, takže skoro ve všech takových brýlích vypadám buď jako moucha, nebo jako žába,“ smála se zpěvačka Heidi Janků (44), když si spolu s moderátorkou Danielou Krhutovou alias Daniou zkoušely v prodejně Fokus optik sluneční brýle pro letní sezónu.

„Dania je tváří Fokus optik, tak mi dobře radí. Z té nepřeberné nabídky jsem si nakonec přece jen jedny vybrala. Brýle velmi často používám jako čelenku do vlasů, ale je pravda, že čelenky jsou vesměs o hodně levnější,“ smála se Heidi s tím, že dioptrické brýle zatím nemusí nosit. „Ale určitě to jednou přijde, takže jsem si tady rovnou domluvila i vyšetření,“ dodala Heidi, která se rovněž živě zajímala o celorepublikový Beach volejbal turnaj Fokus optik smíšených dvojic, který Fokus optik pořádá už čtvrtým rokem.

„Plážový volejbal je typicky letní sport, při kterém je přímo nutné si oči chránit kvalitními slunečními brýlemi, a není náhodou, že právě tento turnaj je místem, kde se propagují sluneční brýle,“ prozradila Dania s tím, že turnaj se bude konat od konce dubna a vyvrcholí v červnu v Praze. A právě Heidi se stane hlavním hostem finálového klání.

„Na plážový volejbal se moc ráda dívám, protože ho hrají krásní chlapi,“ přiznala se smíchem Heidi. „To já taky,“ dodala Dania, která na TV Óčko moderuje pořad Breakout a její písnička Zpověď nyní vyšla na výběrovém albu zamilovaných písniček Patrika Foxe Dávno tě znám, které bude pokřtěno v úterý večer ve vinohradské restauraci Fluidum.

14.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.