Vila Verešové je plná jejích podobizen: Psycholožka má zajímavé vysvětlení! Andree se ale líbit nebude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vila Verešové je plná jejích podobizen: Psycholožka má zajímavé vysvětlení! Andree se ale líbit nebude...

Jako dáma s honosnými šperky. Tento snímek Andrey visí na chodbě. Obraz jí věnoval fotograf Jadran Šetlík.
Jako dáma s honosnými šperky. Tento snímek Andrey visí na chodbě. Obraz jí věnoval fotograf Jadran Šetlík. (Foto Aha! – Jiří Hadač)

Jediný krok nemůže doma udělat Andrea Verešová (34), aniž by se neviděla na fotce na zdi. Své podobizny má dokonce i na chodbě.

Ve společnosti se předvádí jako královna luxusu na vysokých podpatcích a sexy šatičkách. Doma, ve dvoupodlažní vile poblíž Plzně, je sexy dámou jen na fotografiích. Ty jsou ovšem téměř v každé místnosti a dokonce i ve vstupní chodbě.


Za dveřmi vily, ve které bydlí už osmým rokem s manželem, právníkem Danielem Volopichem (50), se Andrea stává úplně normální ženskou. „Doma uklízím, jako každá žena. Uvařím,“ svěřila se modelka, která se nechala pro pořad slovenské televize Sladký život natočit při běžných činnostech, jako je zametání nebo vaření. Vstává před sedmou

„Vstávám s dětmi brzy ráno v půl sedmé. Dětičky chystám do školy a do školky. Vyprovázím je. Pak vstává můj manžel a připravuji mu snídani. A když mám možnost, tak hodně ráda cvičím,“ svěřila se Verešová.

Co na to psycholožka: Přehnaná sebeláska!
„Je běžné, že si lidé doma vystavují rodinné fotografie, nebo jednu, na které se sami sobě líbí. Když si někdo vystavuje sám sebe jako kult, tak je to ale trochu zavádějící. Sebeláska je v tomto případě možná až s přehnaným obdivem. O takové ženě se dá také říct, že má ráda své tělo a fyzický zjev je pro ni hodně důležitý. Stejně tak i to, jak působí na ostatní lidi,“ řekla Aha! psycholožka a psychoterapeutka Mgr. Radana Rovena Štěpánková.

Přečtěte si
marek.d
16. 2. 2015 • 14:07

prroud
6. 2. 2015 • 10:04

Kdo nema rad sam sebe,nemuze mit rad ani nikoho jinyho,jen si na to tak maximalne hrat a vlastnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.