Gott je v další reklamě: V Česku nepoběží, ale my ji máme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott je v další reklamě: V Česku nepoběží, ale my ji máme!

Karel si se svými obdivovateli udělal selfie.
Karel si se svými obdivovateli udělal selfie. (Foto pro Aha! –ÖBB)

Sice tvrdí, že mu reklamy nic neříkají, ale znovu se v jedné objevil! Po spotech na minerální vody teď Karel Gott (75) propaguje vlaky rakouských drah ÖBB.

Reklama začíná tím, že dva muži cestují ve vlaku a zpívají si Gottův hit ze 70. let Einmal um die ganze Welt. Pak vystoupí v Praze na hlavním nádraží a s nimi i skutečný Karel Gott. „Ó, Gott!“ vykřikne pak jeden z cestujících. „Klidně stačí, když mi bude říkat Karel,“ směje se zpěvák s kufrem v ruce. „Přišli za mnou s vtipným nápadem a já jsem na něj přistoupil! Mám rád, když mají projekty myšlenku. A hrají tam se mnou dobří herci, takže jsem byl v dobré společnosti,“ řekl Aha! Gott.

Video se připravuje ...



Autor:  lbp

Přečtěte si
Marcela Dadučová
31. 1. 2015 • 11:13

A proč by měl být K.Gott vyjímka? V reklamách vídáme i holywoodské hvězdy.Na krémy ,na žvýkačky na barvy na vlasy, kočičí žrádlo.....Reklamy nemusím ,ale tahle mě přijde docela vtipná.

bella.
30. 1. 2015 • 23:14

Tak jo, Karle, neříkej projekt,když je to obyčejná reklama, která hluboce myšlenkového má v sobě jediné : dostaneš tučný honorář. Trpíš stařeckou hrabivostí, když bereš každej štěk . A protože sis vědom, že to štěk je a blbej k tomu, děláš z toho projekt a s myšlenkou k tomu. Vy dva si s Ivankou v blbosti podejte ruku Jo, Karle, řek sis o to máš to mít

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.