Miss World Kuchařová: Vzdělání má u ní přednost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss World Kuchařová: Vzdělání má u ní přednost

Taťána je jistě nejhezčí absolventka gymnázia Josefa Škvoreckého!Maturovat bude letos z dějepisu, angličtiny, češtiny a estetické výchovy.
Taťána je jistě nejhezčí absolventka gymnázia Josefa Škvoreckého!Maturovat bude letos z dějepisu, angličtiny, češtiny a estetické výchovy. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Tahle maturitní šerpa pro mě znamená nejvíc, dokonce víc než všechny ty ostatní ze soutěže krásy,“ prohlásila úřadující Miss World a nejkrásnější Česka Taťána Kuchařová (19) na svém maturitním plese, který se konal v kulturním domě na Vinohradech.


Půvabná maturantka také s radostí plnila všechny nezbytné oficiality, které »maturák« obnáší – zatančila si s tatínkem Lubomírem a se spolužáky, třeba semifinalistkou soutěže Česko hledá SuperStar Janikou Kolářovou a synem Bolka Polívky a Chantal Poullain Vladimírem, sbírala peníze do plachet na pozdější oslavu v nedaleké hospodě. Té se však nezúčastnila, neboť musela brzy vstávat, a tak rozjuchané spolužáky opustila těsně před půlnocí. „Jé, pojď s náma!“ přemlouvaly Taťánu spolužačky, ale kráska zůstala neoblomná. Povinnosti nejkrásnější dívky světa jí povolaly...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.