Ornellu dohnala její příšerná pověst: Osobnosti protestují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ornellu dohnala její příšerná pověst: Osobnosti protestují!

Ornella Štiková je pro mnoho takzvaných umělců persona non grata.
Ornella Štiková je pro mnoho takzvaných umělců persona non grata. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Roman Souček, ara )

Ani změna jména Ornelle Štikové (21) dnes již Koktové nepomůže. Jednou se do světa showbyznysu dostala díky sexu s postarším Josefem Koktou (57), a to se ostatním »zasloužilým« umělcům nelíbí. Dokonce odmítají pozvání na večírky, pokud je přítomnost mladé zlatokopky ohlášena.

S nenávistí k Ornelle se nyní setkal moderátor Míra Hejda (31), který organizuje oslavu pátých narozenin svému pořadu Limuzína s Mírou Hejdou. „Na večírek zvu všechny, kdo mi do pořadu přišli. Ornellu jsme tenkrát do limuzíny pozvali, protože nás prostě zajímalo, jak se jí povedlo během chvíle být v Česku takhle proslavená,“ vysvětluje Hejda s tím, že ovšem neměl v plánu ji na oslavu 5. února zvát, protože není umělkyní.


A většina hostí na párty vystoupí. „Několik hostí se mě konkrétně zeptalo, zda tam Ornella bude, že to raději zůstanou doma,“ svěřil se moderátor. Ornella se nedávno vdala a nyní se jmenuje Koktová, což ale na situaci nic nemění. Pořád bude brána za tu dravou štiku, která uhnala starého proutníka.



Přečtěte si
matros
3. 3. 2015 • 09:09

no ty jses sikula, zajimalo by me tvoje vzdelani, na konzervator je mozno jit ze zakladni skoly...

matros
3. 3. 2015 • 07:56

ivuska1 koko61 souhlas

matros
3. 3. 2015 • 07:55

je to tak, je smutny, jakk vsichni podlehaj jako ovce tomu, co jim do hlavy natlaci bulvar, kterej ji po celou dobu tehotenstvi vykresloval jako nejvetsi cuzu Ceska. no ne ze bych ji obdivoval, ale normalni zbouchnuta holka, ktera byla asi fakt zamilovana, po prachach rozhodne nesla. je docela pekna a musi bejt dost silna, ze to vsechno ustala. PROC lezou celebrity do ***e Gottovy? protoze Gott prachy a moc ma a Kokta uz ma hovno, tak si do Ornelly kazdej kopne. Typickej ceskej srabismus, kopat do toho, kdo uz lezi na zemi...

repro
27. 2. 2015 • 13:53

Ona je v nějakém šoubyznysu? Zatím žádné šou, o byznysu nemluvě. totální nicka, která drze pomlouvá ty, co něco svou prací dokázali. No hlavně že jí Plesk poskytuje na svých stránkách tolik prostoru

ivuska1
30. 1. 2015 • 13:14

koko61 souhlas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.