Robert & Roman: Aerobik a Katka jsou super! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Robert & Roman: Aerobik a Katka jsou super!

Miss aerobik 2006 Katka Wiesnerová se bude doma v Plzni rozhodovat, zda dá přednost blonďatému Robertovi N., nebo černovlasému Romanu Ondráškovi.
Miss aerobik 2006 Katka Wiesnerová se bude doma v Plzni rozhodovat, zda dá přednost blonďatému Robertovi N., nebo černovlasému Romanu Ondráškovi.

PLZEŇ – Z Moravy přímo do západních Čech pokračuje Miss aerobik tour 2007. Do Plzně tak vyráží nejen loňské vítězky populární soutěže, ale i moderátor Petr Salava, oblíbený lektor aerobiku Roman Ondrášek či mezinárodní duo Nancy & Robert.


„Do Plzně se zvlášť těším, protože tam bude nejen spousta krásných holek s nádhernými postavami, které jsou ostatně na Miss aerobik tour všude, ale Plzeň je rodiště Miss aerobik 2006 Katky Wiesnerové, a proto doufám, že nás pohostí něčím moc dobrým,“ řekl nám se smíchem zpěvák Robert N. Ten spolu se svou černošskou pěveckou kolegyní Nancy z Namibie vystoupí na dalším výběrovém kole Miss aerobik 2007 již zítra 10. března od 13 hodin v plzeňské hale TJ Slavoj.

„Znovu dostanou šanci dívky a ženy v pěti kategoriích, přičemž z té hlavní ve věkovém rozmezí 18 až 35 let, postoupí pět nejlepších do červnového semifinále. A na všechny zájemkyně čeká aerobik s lektorem Romanem Ondráškem a třemi nejlepšími z Miss aerobik 2006 a zajímavá konverzace s moderátorem Petrem Salavou,“ prozradil Robert o Miss aerobik 2007, jejímž mediálním partnerem je právě deník Aha! „Aerobik i Katka jsou super, tak všichni přijďte,“ dodal se smíchem sympatický Roman Ondrášek.


Autor: Josef Koukolíček
Foto pro Aha!: Care Alfa/Zbyněk Čejka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.