Uslzený moderátor v úzkých: Tatínek prodělal mrtvici a není to dobré! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Uslzený moderátor v úzkých: Tatínek prodělal mrtvici a není to dobré!

Miloš Pokorný-Těžkej Pokondr
Miloš Pokorný-Těžkej Pokondr (Foto: Aha! - Roman Souček)

Kdo by neznal dva známé rozhlasové vtipálky, kteří se často skrývají pod pseudonymem Těžkej Pokondr. Jenže jeden z nich v době letošního adventu rozhodně vtípky příliš nehýří. Tatínek Miloše Pokorného (50) prodělal mrtvici, dosud leží v nemocnici a rozhodně nemá vyhráno.

Pro "pokondra" Miloše to není zrovna příjemné téma k hovoru, nicméně prozradil, jak mu šlamastyka s tatínkovým zdravím udělala čáru přes rozpočet. "Mám tátu v nemocnici, pereme se po nějaké mrtvičce a tak dále, nechci to rozebírat, ale není to dobré," přiznal Sedmičce a vytryskly mu slzy. Miloš Pokorný je navíc velmi zaměstnaný muž a skloubit péči o tatínka s již dříve smluvenými závazky mu dalo pořádně zabrat.


"Měl jsem hodně pracovních povinností a starostí, velmi složitě jsem to musel kloubit, ale ono to vždycky nějak jde, o tom není třeba diskutovat. Zkrátka to muselo jít-a basta! Pokorný se o otce stará příkladně a nejméně dvě hodiny denně u něho stráví. "Doufám, že to nějak dáme dohromady, a že to táta zvládne. To je pro mě alfa a omega všeho. Pevně věřím, že se podaří, aby s námi byl už na Vánoce. Dárky jsou fajn, ale ty nechme dětem. Tohle by mě bohatě stačilo," přeje si Miloš. Ať jsou tedy letos u Pokorných svátky opravdu šťastné a veselé...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.